Gulyás Gergely bejelentette, hogy idén nem kapnak a nyugdíjasok Erzsébet utalványt. Érthető, ebben az évben nincs választás, nem pazarol a kormány! Ennek ellenére lesznek olyanok, akik mégis hozzájutnak némi bónhoz.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
persze ez a g... G.G. arról nem beszél, hogy az ő emberei, akarom mondani pribékjei, megkapják a tavalyi több 10ezres utalványköteget! =))
szalai1976
---Itt találsz meztelen lányok a városodban : snurl.dk/meztelen
RonaGyuri
az un. ellenzéki média heylett én megteszem:

„Mocskos Orbán ellopta a nyugdíjasok szokásos karácsonyi ajándékát”

erősen hiányolom a mafla ellenzék és nem megszállt média ez-irányú propagandáját

Sokan sokszor vetik fel – nem minden ok nélkül -, hogy az un. ellenzék mondókája nem megy át a tömegek felé. Leginkább a hangerővel, bornírtsággal és hangnemmel van a gond.
Most, hogy biztosnak látszik, hogy ártunk és qurmányunk idén karácsonyra nem oszt utalványokat az ember azt várná, hogy – ha már a törvény szerinti kötelező emelés egy jelentős részének (több mint 1/3-a!!!) elsumákolása kapcsán nem szóltak, most legalább élnek a kommunikációs magas- labdával: Igen naponta többször el kellene mondaniuk, sőt harsogniuk, hogy Orbán ellopta a nyugdíjasok szokásos karácsonyi ajándékát IS! =))
Hogyan, hogy csak egyszer volt és mégis csak ajándék? Igen, és???
Tessenek mondani ugye mindenki hallja, hogy ártunk és qurmányunk propagandája még ma is szinte naponta elmondja: a mocsok Gyurcsány elvette a nuggerek 13. havi nyugdíját! Amivel szemben a helyzet az, hogy ő – tegyük hozzá nem túl okos ötlet – megpróbálta bevezetni, s a bukása után kezdtek el számolni és vonták vissza! =))
tulipan
Hiszen nemrég, a narancsos Haramiák, még az Erszébeteknek 2 utalványt is igérertek!!! Na kéreM, akkor ez volt az idei Kész Átverés Show!!! HAHAHAHA :)))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.