Az LMP szerint az összeomlás szélére került a víziközmű-ágazat. A párt ezért megszüntetné a közműadót, egy határozati javaslatban pedig nemcsak a miniszterelnök felelősségét vetnék fel, de szakmai vitára is rákényszerítenék a kormányt. Keresztes László Lóránt, az ellenzéki párt társelnöke szerdai, budapesti sajtótájékoztatóján cáfolta Cseresnyés Péter, az innovációs tárca államtitkárának szavait,...

Forrás: olkt.hu
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kulabombaafityiszre
Nem számít.A rezsicsökkentés a lényeg az idiótáknak,meg a gyúrcsány be akarta vezetni,
vizitdíjat,de mi megbuktattuk,mert az egészségügy ingyenes.Viszont a fityfaszok is
jó ha megjegyzik,már pedig ingyen ebéd nincs.
Nessy
@Mirabilis: Attól függ, hogy eltört e cső, amit nincs pénz kicserélni, vagy csak szennyezett lett a víz, de nincs keret a fertőtlenítésre!
Majd legfeljebb kormánypropaganda fog folyni a csapból éjjel, nappal!
Az erőltetett rezsicsökkentés, államosítás, a csőd szélére juttatja a közmű cégeket. Nincs karbantartás, felújítás, fejlesztés. Ennek a költségét állambácsi szépen elkölti baromságokra. Lehet egy területet népnemzetivé tenni, de attól, hogy nemzeti, azért még pénzbe kerül.
Amit manapság Nemzeti ... lesz, annak annyi! Bármelyik államosított tevékenység, szolgáltatás drága és pocsék lesz, sőt, befuccsol! Lásd egészségügy, oktatás, közművek, szemétszállítás, stb.
Gauntlet
Mi az, ezt is átakarja venni az állam?
szalai1976
=Itt találsz meztelen lányok a városodban : Huit.Re/Lanyok
Nessy
@Mirabilis: A vidéki viziközművek áldatlan állapotára céloz. Sok helyen az ivóvíz minőség csapnivaló! De a városokban is egyre több a csőtörés. Nincs pénz a tisztességes hálózat karbantartásra, vezeték cserékre.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.