„Mocskos Orbán ellopta a nyugdíjasok szokásos karácsonyi ajándékát”!!! Idén a kormány nem ajándékoz még egyszer a nyugdíjasoknak Erzsébet-utalványt. Erre a választások előtt, húsvétot megelőzően került sor - mondta Gulyás Gergely kancelláriaminiszter a szerdai kormányinfón.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
Miért pont ezt ne lopták volna el?...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
RonaGyuri
@kereső: nem, bár ők is tettek/tesznek ezt azt, de ORBÁN volt! =))
kereső
@RonaGyuri: igazad van!!! ORBÁN a hibás! A felcsúti hibbant néró.
Borsodi
Majd választások előtt kell lobbizni,adakozni körbe nyalni a nyugdíjast,aki még akkor él.Mert addigra sokan meghalnak öngyilkosok lesznek,utcára kerülnek.Csak pénz kidobás lenne.
tudode
Ez várható el egy dr., liberális, polgári, illiberális, keresztény, fasza gyerek, vásott kölök, utcai harcostól!
.
Jaj!
.
A "G" előnevet kihagytam!
.
Aki ennyi elvet, vagy mi a fenét váltogat, mint a gatyáját, az EMBERILEG egy NAGY SENKI.párttitkárként pedig egy MUMUS, mindenkinek előneve KUSS!
volvós
Viktorka !!! Addig aludj nyugodtan a házad körüli 200 TEK-es " őrangyaloddal "
amig a sok-sok bivalyerős nyugdíjas elő nem szedi a fészerből a lezsírozott
Kalasnyikovot, és nem látogat meg. Az ilyet a büdös cigányok tesznek, beígérnek mindent és az egészet ellopják...Szép Karácsonyt, úgy romásan Neked és a g...i családodnak !!!
Nessy
Vajh jövőre melyik választás előtt kapunk böskét? Az ukrán nyugdíjasok is kapnak? Valahol meg kell spórolni az álomtitkárok 30%-s béremelését! Mi meg tegyük össze hátsó mellső csülkeinket az "inflációt magasan meghaladó" 3% emelésért!
Elnézést, nem a 10000 forint bosszant, hanem az elv! Tényleg, akkor most nem lesz imalánc, ünnepi szentmise, kézcsók??? Hello Röfi!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.