A napokban vádat emeltek Pásztor Anna zaklatója ellen, és bár az igazságügyi elmeorvosi szakértő szerint a dunaszerdahelyi férfi büntethető, kezelésre lenne szüksége.

A 40 éves szlovák férfi egy évvel ezelőtt a közösségi médián keresztül vette fel a kapcsolatot az Anna & the Barbies énekesnőjével, majd 2018 februárjától napi rendszerességgel, naponta több alkalommal személyes jellegű, a rajongói hozzászóláson túlmutató, negatív és nyomasztó hangvételű üzeneteket küldött.

A Budapest Parkban tartott augusztusi koncertje közben odáig fajult a dolog, hogy a dunaszerdahelyi férfi meg akarta késelni Pásztor Annát, akit még a koncerten előállították, azóta pedig előzetes letartóztatásban van. A Budapesti IX. Kerületi Ügyészség a férfival szemben személy elleni erőszakos cselekménnyel fenyegetve elkövetett zaklatás miatt nyújtott be vádiratot a bíróságra, amely bűncselekményt a törvény 2 évig terjedő szabadságvesztéssel rendeli büntetni.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Ma este 21:00-tòl Vecsèsen mutatjuk be az Anna and the Barbies mutatvànyt!

Anna & the Barbies (@annaandthebarbies) által megosztott bejegyzés,

A Blikk szerint bár az igazságügyi elmeorvosi szakértő szerint a dunaszerdahelyi férfi büntethető, kezelésre lenne szüksége.

„A legnagyobb probléma az, hogy Jozefnek nincs betegségtudata, ő nem gondolja, hogy neki valami baja lenne. Szerinte normális az, amit tett, nem talál kivetnivalót abban, hogy hónapokig írogatott az énekesnőnek.

Orvosi segítségre lenne szüksége, pszichológus vagy pszichiáter kellene neki, és hosszú ideig terápiára járni, hogy a fejében a helyükre kerüljenek a dolgok. Ám ez – sajnos – nem történik majd meg, nem megy el dokihoz magától, mivel ő nem úgy éli meg, hogy baja van” – nyilatkozta a lapnak a férfi egyik ismerőse.

Cikk- és címlapkép: Instagram/annaandthebarbies

(Blikk)

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Ennek a nőnek provokatív a szereplése, ne csodálkozzon, ha provokálják ! Csak azt szeretném tudni, hogy más téma nincs, csak ezek a negatív olcsóságok ? Orvosi esettel orvosok foglalkozzanak ! Ez a nő is orvosi eset, aki a vécére is testőrrel jár.
Eladott Ország
Ennek a nőnek provokatív a szereplése, ne csodálkozzon, ha provokálják ! Csak azt szeretném tudni, hogy más téma nincs, csak ezek a negatív olcsóságok ? Orvosi esettel orvosok foglalkozzanak ! Ez a nő is orvosi eset, aki a vécére is testőrrel jár.
maci0427
@Eladott Ország: Pásztorral is baj lehet, nem is kicsit ! Ez a nő sem teljesen százas ! Egyáltalán, minek ezzel annyit foglalkozni , ez valóban orvosi eset , vagy ők is lemondtak róla már ?
maci0427
@ila51: Értem , tudom és csak megerősítem, igazad van !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.