Az egészségügyi közalkalmazottak, védőnők, egészségügyben dolgozó nem egészségügyi felsőfokú végzettséggel rendelkezők béremeléséről döntött a kormány - jelentette be az emberi erőforrások minisztere csütörtökön, Budapesten.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eriksson
Jól hangzik, csak ki kell várni türelemmel.
kereső
Hányadszor IS? Balog is minden évben ezt mondta, hogy majd a jövő évtől kezdődően...
Meg a Honvéd kórházban is most dolgoznak ki megoldásokat az orvosok és szakdolgozók megfelelő bérezéséről.Most,amikor már egy teljes részleget be kell zárni "kapacitás hiány" miatt.
De azt is majd csak ezután. Jövőre- vagy amikor.
Cicamama55
Balog úr pár hónapja-a választás előtt- még azt mondta, minden rendben van ebben az ágazatban...Most már kiderült, hogy ég a "ház teteje!" Nem-e elő kellene kapni az addigi felelőst, amiért ilyen helyzetbe engedte jutni az ágazatot, aminek ő volt a felelőse?! Fejvesztve hagyják ott az állásukat a legjobb orvosaink, szakembereink! Én biztosan felelősségre vonatnám a tiszteletes urat!!!
Sámannus
Arhangelszkben már meg is volt a béremelés.
papa.49
A lányom védőnő élesben fogom tudni a fejleményeket ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.