Vagy semmit nem tudott Tarlós István az e-jegyrendszer ügyének állásáról, vagy nem tudta rávenni a BKK felelőseit, hogy jelentsenek neki. Egyik sem megnyugtató hír, ez olvasható ki a BKK közleményéből.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Bolondistók mehetsz a picsába TE IS !!!
Eladott Ország
Egy több mint 70 éves idős bácsika már nem bírja azt a tempót, amit egy 2 milliós nagyváros diktál! Lehet, hogy már a technikai fejlődést sem érti szegény? Mint ismeretes, ejtették a BKK jegyrendszert meghackelő srác ügyét, mivel kiderült, hogy nem követett el semmi jogelleneset. Azután hogy meghurcolták, talán itt lenne az ideje egy bocsánatkérésnek. Ami kétlem, hogy be fog következni, de reménykedni talán még lehet. Az, hogy a fizetésekhez képest magas jegyárakat kérő BKK-BKV szolgáltatása színvonalon aluli, már évek óta köztudott. A folyamatosan füstölő, sínpályán ugráló, néha ki is gyulladó szerelvények miatt katasztrófa közeli állapotok uralkodnak Budapest felszíne alatt. Az hogy még nem történt tragédia, csupán a szerencsének köszönhető. Szakértők tucatjai figyelmeztették a céget, mire megkezdték a felújításokat. Azonban ha hasonló színvonalon sikerül felújítani a szerelvények mellett a sínpályákat is, akkor nem lesz ok fellélegezni.
Eladott Ország
Legalább 11 milliárdot kifizetett Budapest a bedőlt e- jegyrendszerre Az pedig aligha állja meg a helyét, hogy a fővárost nem érte kár.
4cdn.hu/kraken/image/upload/s--ky5a7fWg--/w_1160/787rrMbzUE29AuG8s.png
Ha Tarlós és helyettese nem tudtak a budapesti e-jegyrendszer bedőléséről, akkor miről tudnak? Nem baj, majd Demszky titokban nyomtat papír alapú jegyeket a SZDSZ-irodában.
a.disquscdn.com/get?url=http%3A%2F%2Fmagyar.elso.xyz%2Fwp-content%2Fuploads%2F2015%2F12%2Fszamizdat-elso-magyar.jpg&key=LvsuF_MSqIRhxA_f2ElYOg&w=600&h=500

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.