Mát több mint félmillióan vettek részt a kormány családi konzultációjában – jelentette be Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára pénteken a Facebook-oldalán.

Az államtitkár elmondta, még 3 hét van hátra a feladási határidőig, de már 543 ezren kitöltötték a családi konzultációs kérdőívet, 7 százalékuk az interneten.

Ebből is látszik, hogy ebben a konzultációban is nagyon sokan vesznek majd részt

- mondta, hozzátéve, hogy a magas részvételi hajlandóság azt mutatja, hogy a családok ügye felette van a napi belpolitikai vitáknak.

Forrás: MTI

Címlapi kép: MTI/Kovács Attila

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sziszifusz
Azt mond amit akar, én pedig azt hiszem el amit nem ők mondanak.
Majd ha független bizottság számlálja át a visszaküldött konzultációs papírokat, akkor esetleg a tényleges adatokat ismerhetjük meg. Az ezek által bemondott adatok nem hitelesek.

A korábbi konzultáció után, a visszaküldött íveket tartalmazó dobozokat, Haházyék látták, de azok tartalmát nem nézhették meg. Ugyan miért ?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kokopelli
@Eladott Ország: Úgy ül a "gyökér a kamera elött,mintha beß@rt volna! Állatkínzás!
Eladott Ország
@kokopelli: Feltámadott a fidelitas nevű ifjúsági leányvállalat, mint a talajerő. Dömötör WC Öblítő is a narancskeltetőből ( fidelitas) került a nagy színpadra, mint a jogászok gyöngye Gulyás Gergő, meg a Futsalos Tarajos Petike. Amennyiben hazánk ifjai ilyen szellemi képesség birtokában vannak, akkor mit is várunk mi ettől a generációtól? Úgy látszik a fidesznél ez az irányvonal. A Tállai-Kósa-féle úton menetelve a dicső és ostoba Magyarország felépítése. A vitaképtelenség már lassan amúgy is a Fidesz sajátja. A válaszadás helyetti korábbi ellentámadás mostanra értelmetlen hebegésbe megy át, de úgy néz ki, ez a párt számára vállalható irányvonal. A nép elbutítása megkezdődött, ennek eredménye pedig lassan a felszínre kerül. A láthatólag fogalmatlan pártkatonák toborzása megkezdődött. Ezen tagok pedig tökéletesek a fidesz számára. Kizárt, hogy megkérdőjelezzék a párt bármely döntését is. A tisztelt házban parancsszóra fogják nyomni a helyes gombot, bármiféle agyalás nélkül.
A nemzeti elbutulás már régen megkezdődött, a kérdés csupán annyi, ki képes ezt megállítani?
Nessy
Egy IP címről most mennyit lehet beküldeni?? Egy ügyes kis programmal akár tizet is rövid időn belül!
Majd ha látok egy korrekt feldolgozást, talán el is hiszem!
Leírjam, hogy kell elkezdeni??

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.