Már nem ég a péntek délután kigyulladt tv-székház teteje a főváros X. kerületében, a Kőrösi Csoma Sándor úton, a tűzoltók a szigetelés izzó részeit oltják el – tájékoztatta az MTI-t Kolozsi Péter, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője. 

Már nem ég az ATV-székház teteje

Az MTI úgy tudja, hogy az ATV székházáról van szó.

Kolozsi Péter elmondta: a tűzoltók alulról, az álmennyezet felől jutottak el a fém héjazat és az álmennyezet közötti szigeteléshez, ahol már nincs tűz, de izzó területek vannak, – amelyek belobbanhatnak, visszagyulladhatnak –, ezért ezeknek a megszüntetésén dolgoznak. A tűzoltók a szigetelés teljes hosszában megbontják az álmennyezetet, hogy lássák, mekkora területen izzik – tette hozzá.

Kolozsi Péter korábbi tájékoztatása szerint a tűzesetben nem sérült meg senki. Az épületet kiürítették, harminc ember hagyta el a székházat.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Figyelmeztetés ,,tudjátok, hogy mit pofázhattok,, )))))))))))))))))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
Csak nem akadt ennek is a földszintjén egy szagelszívó? Esetleg feltalálta a Fidesz a Vándorszagelszívót? Mindig odaviszik/vihetik, ahol éppen szükség van rá. Mint a Hofi-féle kerekeskút.
Persze, tudom, véletlen...
ittott
mindennek van véletlen előzmény. hogy is?
Tracyotta
Szeretnéd megtalálni egy nő egy éjszakát? Látogatás a = = > www.3xDate.top
maci0427
Gondolom hogy az épület teljesen elázott az oltóanyagtól !
Eladott Ország
@maci0427: Az épület a hűségeskütől ázott el, amit az ATV tulajdonosa Orbánnak tett, hogy Habony kapja a másikat. Persze ezen nem lepődik meg senki, aki olvasta Németh fél évvel ezelőtti Mandinernek adott interjúját, amelyben a vezető lelkész/isten küldöttje kifejtette egy szép logikai sor végén, hogy ma a baloldali liberális gondolkodás a legnagyobb veszély a demokráciára, és ez a veszély a muszlimokkal együtt tör Európára, tehát amit Orbán csinál a menekültválságban, az maga a demokrácia védelme.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.