A brüsszeli hírportált felkereső informátor, Kátya Mateva arról számolt be, hogy a héten napvilágra került ügyben többek között Kraszimir Karakacsanov kormányfőhelyettes, Ekaterina Zaharieva külügyminiszter és Andrej Kovacsev európai parlamenti képviselő is érintett. Az ügyészség tájékoztatása szerint az illetékes állami ügynökség a gyanú szerint 5000 euróért hamis tanúsítványokat állított ki külföldiek bolgár származásáról, amelyek alapján megkaphatták az állampolgárságot. A nyomozás során 285 ezer eurónyi (nagyjából 92 millió forintnyi) készpénzt találták a szervezet egyik magas rangú vezetőjének széfjében. A férfit az igazgatóval és két másik tisztségviselővel együtt őrizetbe vették. Bojko Boriszov bolgár miniszterelnök hétfőn bejelentette, hogy az ügynökséget bezárják, feladatait más szervek veszik át. A Polgárok Bulgária Európai Fejlődéséért (GERB) párttal koalícióban kormányzó, Egyesült Hazafiak nevű nacionalista szövetségnek tagja a Karakacsanov vezette IMRO párt is, amelynek

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Magyarorszagnal mar csak Bulgaria korruptabb az Unioban,... Ott viszont meg gyerekcipoben jar a letelepedesi kotveny biznisz, - azert ha meg adtak volna nekik egy kis idot, csak belejott volna...:o))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Peller Anikó
@karma1: ez az összeg csak az utolsó pár napi bevétel, mivel számoljunk 1000 Eu/ kop és napi 100-200 darab engedély az akkor két nap alatt megvan a 280 ezer euró.

Remélem felakasztják őket. A bulgárokat, ha valaki nem értené félre.
Tracyotta
Szeretnéd megtalálni egy nő egy éjszakát? Látogatás a = = > www.3xDate.top
karma1
@Tracyotta: Innen is menj a kurvaanyadba, de nagyon gyorsan. HOL A MODI???
papa.49
@karma1: Gondolom ő irkálja ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
bencemacska
Nem vették át OV módszerét, azért buktak le! Pedig többször ellátogatott hozzájuk. Vagy csak sok volt náluk a futballmeccs?
Ha összeszámoljuk a származtatott magyar útleveleket, mi győzünk!
És a magyar kötvénykibocsájtóktól betöréssel eltüntetett papírokat bezzeg nem találja a rendőrség!
karma1
@papa.49: Miutan eleg gyakran a ruhes macska latta el a modi szerepet is, egyaltalan nem csodalkoznek, ha egy ilyen kotonszokeveny pedofil lenne a modi...:o))) Nalad a pont...:o))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.