Szombatig adott haladékot a CEU a kormánynak: ha nem lesz aláírás, az egyetem Bécsbe költözik. Egy CEU-s hallgató szerint sokkoló látni, hogy az EU mindezt tétlenül nézi végig, közben pedig levelek tucatjait címzik Orbánnak azok, akik nem akarják, hogy szétszakítsa családjukat a kormány döntése.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Tracyotta
Szeretnéd megtalálni egy nő egy éjszakát? Látogatás a = = > www.3xDate.top
karma1
Ha a CEU-nak el kell koltoznie Magyarorszagrol, annal szegyenletesebb dolgot keveset tett a magyarok jovojet illetoen a puhos...
Mar igy sem kerulhet be semmikeppen sem a tortenelemkonyvekbe mint epito politikus, mert csak a rombolasrol szol az egesz eddigi tevekenysege.
De ez lenne a hab a tortan: ha nem lenne eleg a millio koruli mar elvandoroltak szama, ha nem lehetne vilagosan latni a bunszovetkezetre epult korrupciot, hazaarulast, ha nem lehetne latni, mit tesz az egeszseguggyel, a szocialis halo szetrombolasaval, a nyugdijasok es a fogyatekkal elok szisztematikus kiirtasaval, akkor az oktatas totalis szetveresevel egyertelmusitene a mindenkire mergezo diktaturajat...

Csak azt kivanom neki, hogy ugyanazt kapja vissza majd az elettol, amit a regnalasa alatt masokkal tett...
Eleg fiatalon bele fog pusztulni...
Foxley
Nehogy Htlr elfoglalja. Ja, vót má. Bocs. Akkor passz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.