Kijött a Prosperity Index legújabb jóléti rangsora, amelyben a régiós országokat tekintve Magyarország a lemaradó középmezőnyben van. Kijött a Prosperity Index legújabb jóléti rangsora, amelyben a régiós országokat tekintve Magyarország a lemaradó középmezőnyben van. A Pénzcentrum most összeszedte, miben vagyunk jobbak, vagy rosszabbak a gyengébb közepesnél.

Forrás: penzcentrum.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Tegyük hozzá, hogy a cikk szerzői tudják, hogy ez nem KÖZÉP-EURÓPA!!! =))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
Tegyük hozzá, hogy a cikk szerzői tudják, hogy ez nem KÖZÉP-EURÓPA!!! =))
nezelodo
Öröm az ürömben, hogy a Nemzethy Vejkó, és a Nemstróman Lenci, meg a futballklub nemstróman reptető tulaj viszont a Magyarországot előzőknek csak a féklámpáját mutatja messziről, mintha a ködön át látnák, annyira elhúzott még az osztrák sógorok milliárdosai előtt is.
Zeta
"Te tetted ezt"...
Mert jobban tejesítünk.
tulipan
Hurrá! Igy hömpölyög a narancsos gazdaság!!!
Nessy
Majd Kovács álomtitkár, kormánybiztos megmagyarázza, hogy nem úgy van az úgy van! Migráns, Soros, Brüsszel. Tényleg tud ennél a három szónál többet ? Ez a jelentés politikai támadás hazánk ellen, mert mi a keresztény identitásunkat és szuverenitásunkat védjük a Soros bérenc Unióval szembe! Igenis mi vagyunk Európa motorja, Szilicium völgye, legélhetőbb országa stb.
Úgy látszik megártott ez a szürke reggel! :-)))
lusta
Sajnos hangaztos, de nem igaz a cím. arról kellett volbna értekeznie a cikk írójának, hogy a föld-trafik tolvaj ártunk és qurmányunk hangzatos nagyot mondásai sehogy sem illik a valós helyzethez. Elemzni kell ilyen esetben az elmúlt évek értékeléseit is. Akkor már látható, hogy megy az egy helyben topogás. Tuéajdonképpen a többiek is tartják a helyüket, nagy átrendeződési trend nem látható. Az igen, hogy a V4 országokat nagyon lemaradva követjük. Mit követjük, kullogunk utánuk. Szóval igen rossz helyen vagyunk már évek óta.
Csizmás Kond
Eddig sem az ország dolgozott hanem az ember, de most nem fér a nyakára a munka.
tudode
Nem csak emiatt, hangolhatnának már a NÜRNBERGI MESTERDALNOKOK!
Jozefina
Ez a lengyel cikk író hihetetlen józansággal tárja fel az orbán rendszert!!! Kétszer is elolvastam!!! Nagyon ajánlom mindenkinek!!!
tldr.444.hu/2018/12/03/orban-viktor-nemzeti-posztkommunizmusa
tulipan
Csizmás Kond
Eddig sem az ország dolgozott hanem az ember, de most nem fér a nyakára a munka.

Tévedsz narancsnyik! A rabszolgává züllesztett többséget dolgoztatta, egy szúk narancsos rabló banda!!!
Eladott Ország
Az ember észre sem veszi, ha az egyik fülére kicsit tompábban hall. Oda fordul a másik fülével, jobban koncentrál. Aztán megtanulja az agy szelektálni a dolgokat és természetesnek veszi, hogy kiszűrje azokat a hangokat, amelyeket már nem képes feldolgozni, mert nem hallja, csak valami távoli moraj számára. A látás romlásához is hozzá lehet szokni. Alkalmazkodik az ember. Távolabb tartja a könyvet, vagy közelebb hajol, szemüveget vesz fel, előkeresi a nagyítót is. Aztán leszokik az olvasásról mert túlságosan megerőltető, majd pedig kivitelezhetetlen. Mire majdnem teljesen megvakul és megsüketül, már nem éli meg traumaként. Megszokta. Természetes állapot lesz számára, hiszen minden nap csak egy picit lett rosszabb, nem arról van szó, hogy tegnap még tökéletes volt, ma pedig már sötét és néma csend van. Ez történik most. Egy országot vakít és süketít meg Orbán. Egy ország fogja azt olvasni, látni és hallani, amit a bűnbanda el akar neki mondani. Arról sem hallunk – mert nem akarunk hallani és hamarosan nem is fogunk hallani -, hogy a naponta megénekelt gazdasági csoda nem létezik, a régió országaitól messze elmaradtunk, Románia, ami pedig sokkal mélyebbről indult, mint mi, már minden tekintetben megelőzött minket és sajnos nem csupán gazdaságilag, nem csak az életszínvonal tekintetében, hanem a demokrácia szintjén is. Orbán és bűntársai lassan, módszeresen megvakítja és megsüketíti az országot. Ez történik minden alkalommal, amikor elveszik a forrásokat a médiától, amikor a hirdetési bevételeket a saját propagandamédiájukhoz irányítják, amikor hosszú és költséges pereskedés útján lehet csak közérdekű adatokhoz jutni, amikor a saját médiakurváik sorra gyilkolják le a kritikus hangon megszólalni merészelőket.
kokopelli
@RonaGyuri: ...földrajztilag igen, Középeurópa!...különben Albánia nyugati szomszédja!
Nessy
@Eladott Ország: Ez az lassan melegedő üst és a békák klasszikus esete!
tulipan
A NARANCSOSOK HAZDNAK este, éjjel, hajnalban és NAPPAL, MINDEN TÉMÁBAN!, étkezés és szarás közben!!!

hvg.hu/gazdasag/20181203_Ures_igeret_volt_csupan_a_rabszolgatorveny_enyhitese
kokopelli
@tulipan: ...csak akkor,ha mozog a szájuk! (...igen evés közben is)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.