A BRFK Felderítő Főosztály Kábítószer Bűnözés Elleni Osztálya kábítószer birtoklása bűntett miatt folytat nyomozást egy 20 éves brazil állampolgár ellen.

A nyomozás eddigi adatai szerint a férfi 2018. november 29-én 90 darab kokainkapszulát nyelt le, mielőtt Sao Paulóban felszállt egy repülőre. A kábítószercsempész Budapestre lisszaboni átszállással érkezett. A gyanús férfiről a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Repülőtéri Igazgatósága értesítette a budapesti rendőröket, akik a férfit november 30-án délelőtt, egy pestszentlőrinci hotelben vontak intézkedés alá.

A nyomozók a szoba átkutatásakor 50 darab, fóliába csomagolt kábítószergyanús anyaggal teli kapszulát találtak 

férfit elfogták és kórházba szállították, mivel elmondása szerint több kokain kapszulát nyelt le. A CT vizsgálat a gyomrában több, a hotelszobában talált kapszulákhoz hasonló tárgyakat mutatott ki. A vizsgálatokat követően a brazil férfi testéből további kapszulák kerültek elő, amelyekről az igazságügyi vegyészszakértő megállapította, hogy azok kokaint tartalmaznak.

A lefoglalt kábítószer feketepiaci értéke körülbelül 50 millió forint.

A nyomozók a férfit gyanúsítottként hallgatták ki és őrizetbe vétele mellett előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására.

(Police)

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mackoka46
Na ibizai szipppantó most nem lesz anyag, silányabb lesz a bűnözési propaganda.
qxy
Megoldás? .
Megetetni vele és kidobni az ablakon.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.