Magyarországra is elér majd a Gazprom vezetésével épülő Török Áramlat gázvezeték második ága. A Portfólió.hu arról ír, hogy az orosz állami gázmonopólium november végén,vagyis a napokban döntött erről. A South Stream Lite néven is emlegetett vezeték útvonala a Fekete-tengert átszelve, Törökországon, Bulgárián és Szerbián át érne el Magyarországra. A Szijjártó Péter magyar külgazdasági és külügyminiszter által "fapados Déli Áramlatnak" nevezett vezeték teljes beruházási költsége 7 milliárd euró, vagyis kevesebb mint fele annyiba kerül majd, mint amennyibe az eredeti Déli Áramlat került volna. Bulgáriába és Szerbiába 2020-től, Magyarországra pedig 2021-től érkezhet orosz gáz az új útvonalon, az ukrán tranzitútvonal kiváltása pedig 2022-től válik lehetővé ezáltal.

Forrás: 168ora.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
..és most mondja valaki, hogy nem kell gáz...
Eriksson
A szegény ukrán nép megint szív vezetői arcoskodása miatt. Nem kapnak kedvezményes gázt az oroszoktól, ráadásul elesnek attól a hatalmas árbevételtől, amelyet tranzitország címén kaptak és kaphattak volna a jövőben.
El kellene már zavarniuk Porosenkót és az egész ukrán vezetést.
kereső
"Történik valami, ami Magyarországon mindannyiunk számára figyelmeztető lecke. Anélkül, hogy külpolitikai kalandokba bocsátkoznék, szeretném Önöket tájékoztatni arról, hogy Magyarországon éppen puccs van. A magyar kormány puccsot hajt végre a magyar parlament ellen. A magyar kormány puccsot hajt végre a saját népe ellen" - mondta Orbán hat éve a Gyurcsány-kormány és az Oroszország közötti, a Déli Áramlat gázvezetékről szóló megállapodás aláírásáról.
tudode
Azzal, hogy Vlagyimir viszonylagos békeidőben BEKEBELEZHETTE a Krimet, minden lehetséges, lehet CSAPKODNI a nyílászárókat ki-, be, amelyet valójában a PUPÁKOVICS/KA kezdett el csapkodni
.
www.youtube.com/watch?v=NtKwEovr5Wo
.
Ezt a szellemet már nem képeSS visszatuszkolni senki, mivel egy 3.14-nyi országot képviselő falusi gyerek már azt sem tudja, hol a KUPÁJA, mivel huncotkodik jobbra, balra, és EL SZERETNÉ HITETNI, hogy egy szüzi/kecske, belekukorékolva a NAGYOK DOLGÁBA, olyan formán, mintha még mindig a durva papijának járna túl az eszén!
.
Vajon ezek után mentsége lesz-e, amikor LEÁLDOZIK a halványuló csillaga, hogy
.
www.google.hu/search?q=orb%C3%A1n+betegs%C3%A9ge&oq=Orb%C3%A1n+beteg&aqs=chrome.1.69i57j0l2j69i65j0l2.8522j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8
.
Nevén kellene nevezni a "falusi gyereket" is!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.