A keszthelyi rendőrök a lakosság segítségét kérik.

A Keszthelyi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya körözési eljárást folytat Szák-Kocsis Andrea eltűnése miatt.

Az 51 éves nő még november 23-án ismeretlen helyre távozott keszthelyi munkahelyéről, a felkutatására tett rendőri intézkedések ez idáig nem vezettek eredményre.

Keszthelyen etűnt egy nő

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható nőt felismeri vagy tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Keszthelyi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán vagy hívja a 06-83-312-234-es telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöldszámon, valamint a 107-es vagy a 112-es díjmentesen hívható segélyhívószámok valamelyikén!

Cikk- és címlapkép: police.hu

(Police)

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Elment világot látni, meg egy kis altesti munkával pénzt keresni...
maci0427
Túl sok az eltűnés mostanában ! És túl sokat nem is találnak meg ! Pedig látszatra ez a kedves hölgy is aranyos és normálisnak tűnik ! Facebook közösségi oldalon fent lévő képei is ezt tanúsítják ! Igaz lehetnek számára /is/ megoldhatatlan érzelmi - lelki - anyagi gondok , vagy " csak " egyszerűen rossz társaságba keveredett valami oknál fogva !!!
maci0427
@volvós: Sok minden lehetséges , nem tudjuk más emberek magánéleti történéseit ! De azért úgy eltűnni , hogy köröztetni kell , az már komolyabb dolog !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.