A rendőrök nem tudtak arról, hogy a nyíregyházi rablási kísérlet miatt lefoglalt autó csomagtartója mit rejt, a bűnügyi szemle így elhúzódhatott. A napokban meggyilkolt lányon kívül egy 15 évvel ezelőtti megoldatlan gyilkosság is szóba került.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
bencemacska
A rendőrség a helyzet magaslatán!
Ki gondolta volna, hogy ennyi migráncsunk van!!!
De Pintér elvtárs úr, mikor jár le az a két hét, ami alatt rendet méltóztatik csinálni???
Talán nem kellene a rendőrökkel a magyar "nyomorultakat" kergettetni, akiket a mai kormány tett földönfutóvá!!!
bencemacska
@papa.49: ma, 15:38
"Élve a 21 éves nőt november 16-án látták a kisvárdai Tesco közelében. A holttestére azonban csak napokkal később, 90 kilométerrel távolabb a debreceni Nagyerdőnél bukkantak."
És - ha igaz az újság és a rokonság közlése - 26-án találták meg.
Így most már érthető, miért a tetoválásáról azonosították a hozzátartozók!
F_Viktor
@papa.49: Talán ha nem a határon sétálgatnának feleslegesen migráncsok ezrei várva, akkor jutott volna egy jó szimatú kopó a nyíregyházi rendőrkapitányság udvarára is.
namihami
""Semmilyen hanyagság nem volt kimutatható a kollegák részéről. Csak vigyáztak a holttestre.""--- jelentette ki a szerv aktuális szófosója.
1magyar
Alapos kutatást végeztek a rendőrök.:)
papa.49
@bencemacska: Igen jól látod, már ,,folyós,, állapotban lehetett, közben még voltak nappal 20 fokok is!!!
colibri
Ennek a kormánynak a rendőri állománya eszméletlen sok bakit követ el mostanában. Vezetőstől fabatkát sem érnek, pedig nagyon nagyra tartják magukat.
papa.49
@bencemacska: Így már érthető a dolog !!!
Bevásárolt...
F_Viktor
@colibri: Írod:
"Vezetőstől fabatkát sem érnek, pedig nagyon nagyra tartják magukat."

Azért (is) tartják magukat nagyra, mert a kormány is azt kommunikálja feléjük (és a nép felé) a közpénzek milliárdjain fenntartott hazugságokat terjesztő szócsövükön, a nézőponton, origon keresztül, hogy jól teszik a dolgukat:
"A magyarok nagy többsége büszke a rendőrökre
A felnőtt magyar népesség 63 százaléka ért egyet azzal, hogy Magyarország büszke lehet a rendőreire..."
www.origo.hu/itthon/20181022-a-nezopont-intezet-kozvelemenykutatasa-szerint-otmillio-magyar-buszke-a-rendorokre.html
colibri
@F_Viktor: A 63% hihetetlenül sok. Igaz, ez is a 2/3-hoz közeli arány és ezzel is sugallják, hogy az ő támogatóik meg vannak elégedve az ő rendőrségükkel. Csakhogy, amit az ő portáluk ír = az Origó, már eleve hiteltelen. Ismerjük a fidess politikáját - elvégre 9. éve szerezzük a folyamatos tapasztalatot - csak az a jó, sőt csillagos ötös, amit ők találtak ki, amit ők csinálnak, más mindenki hülye, hozzá nemértő, Qar, meg Soros.
A rendőreiket meg kell, hogy istenítsék, mert ha esetleg megfizetni sem tudják normális módon, legalább erkölcsileg álljnak melléjük, mert ha az állomány kiszívárog nyugatra dolgozni, akkor a mai fegyverkezési, militalizálós világban megnézhetik magukat.
F_Viktor
@colibri: Természetesen én sem hiszem el 63 százalékot, ehhez kell orbánnak a milliárdokkal támogatott nézőpont, hogy megetesse a a fityeszes birkákat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.