December elsején, szombaton járt le az a határidő, amit a CEU adott a kormánynak, hogy aláírja az egyetem budapesti működését garantáló nemzetközi megállapodást.

Eldőlt, hogy kivonul-e a CEU Magyarországról

Az RTL Klub úgy tudja, mivel a kormány nem írta alá a megállapodást, a CEU vezetői meghozták a döntést:

Bécsbe költözik az egyetem.

A tüntetők szombaton jelképes temetést tartottak a Kossuth téren, ahol az oktatás szabadságát temették.

A csatorna úgy tudja, először a hallgatókat tájékoztatják hivatalosan a döntésről, hétfőn háromnegyed 1-kor hallgatói fórumot tartanak, majd délután 2-kor nemzetközi sajtótájékoztatót, ahol bejelentést tesznek. 

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
A korábbi tolvaj Orbán mára a Nemzet Szégyenévé vált kormányával együtt. Ahogy mindenki az, aki bármiben támogatja.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
justhpeter
A korábbi tolvaj Orbán mára a Nemzet Szégyenévé vált kormányával együtt. Ahogy mindenki az, aki bármiben támogatja.
Yoda69
Mocskos orban!
Az orszag es a vilag szegyene vagy!
kokopelli
@Yoda69: abban a betegségben szenved,hogy a külföld is kissé (?) ß@rik rá!
Máshogy is csinálhatná,de ahhoz a schleppjét kellene elzavarni!A parazitákat!
Nessy
Szerintem Orbánék sziu indián öröm táncot fognak járni, amikor a CEU elhagyja az országot!
Hiszen hatalmának az alapja, a tudatlan, állandó félelemben tartott emberek, akik előtt a megmentő szerepében tetszeleghet.
E cél érdekében mindent meg is tesznek. Lebutított oktatás, Bakondi és Németh Szilárd sok ezer migránssal való riogatása nap nap után.
silber13
@durbincs: "@m73: magának meg ,csak Asztala viszta @m73: ? "
Ritka jót röhögtem a beírások ezen gyöngyszemén!:-))))))))))))
Desischado
@Nessy: Sajnos, igazad van, itt van a kutya elásva. A buta birka nem háborog! Én meg gyászolok és szégyenkezem!
simmering73
@durbincs: Neked is a segged felől töltötték fel a fejedet ésszel. De azért ment a lájk erre a beírásodra. Asztala viszta, bébi!
NagyB
A tetuorbangeci tajtikaja..hol vagy weber?Hol vagy magyar Értelmiség es nem ertelmiseg,szakszervezetek,munkasok? Hol vagy Amerika? Hol vagy EU ??? Valoban a neppartnak az orbanputtonyoshazug cigany politikai nepbutitasa fontos? Pillanatnyi Politikai tokeert elarultad Ms Weber az Unios szabadsag jogokat,ez a tetu fideSS csak troiljai faló a nepbartban,csak bomlasztani ,gyuloletet kelteni tud...no es az Unios es a magyar emberek penzet szamolatlanul ellopni,ellopatni a stromanjaival Azt igertetek,hogy az Unios ertekeket,betartatjatok a tagorszagokkal Sarghentini es batrabb politikus tarsai mertek hangossn biralni orbanrablo "kormany" politikajat. Az utobbi nehany het valoban ramutatott arra,h milyen veszelyes ez putris orbangeci!!!Gruewski,CEU,Lakaskassza,Elios..magannyugdij vagyon ellopasa,Ujsagok ,mediak allamositssa propaganda celbol..stb Lattunk mar ilyet es akkor sem hittek el,h Hitler hatalomra jut es vilaguralomra torekedik,Ausztriai kis telepulesrol szarmazott..a tobbit tudjuk,sajnos!! Orbangeci is szereti magat ugy feltuntetni,hogy puritan modon el,kozben a vilag leggazdabjai koze tartozik,a stromanjain keresztul,a plakat kampany,"Soros"a hibas",A Bruxeles a hibas, A migransos sztorik...hat meg ez sem eleg Neppart??? Csak nehogy keso legyen,mert ez a tetu nem tiszta lapokkal jatszik,szemben a nyugat-europai civilizalt valasztasok,nem uszito kampanyt folytato demokratikus vilaggal szemben.A magyar GDP egy reszet a kulhoniak reszere ingyen penz formajaban elszorja,majd szitja a feszultseget magyar magyar kozott... Meg kell allitani ezt az europa szegyenet a bandajaval egyutt!!
human
@Csizmás Kond: Ezen a gender dolgon kívül tudsz mást is mondani ami miatt egy komplett modern és elismert egyetemet kell elzavarni? Hogy lehet, hogy az ott tanuló és dolgozó fideszeseknek valahogy nem volt ezzel bajuk, de Orbánnak igen? Talán azért, mert Orbán tudja, hogy a féltájékozott választói úgyis megeszik a hülyítéseit? Igen, ez jól láthatóan működik, de attól még elég aljas személyiségre utal.
magyarbakancs
@Csizmás Kond:" gyászol a gendertársadalom..."
Amikor a GANGESZI MAGYAR eltávozik na akkor fogunk 1 másodpercig gyászolni utána Őrtüzeket rakunk mint a székely (magyarok) nehogy vissza jöjjön ez a elme beteg.
Yoda69
@durbincs: Farok! Nem veszed eszre, hogy mindenki semmibe vesz? Egy nagy nulla seggfej vagy.
kereső
Azért az valahol nagyon gáz!!,hogy ilyet utoljára Európában a nácik csináltak.
És a CEU- bármennyire is mondják az ellenkezőjét magyar egyetem volt.Magyar oktatókkal,diákokkal-az ,hogy adott egy a világ bármely más országában is!!elismert diplomát a magyar mellett,csak a hab a tortán.És szégyen a Magyar Köztársaságra,szégyen Magyarország számára. Menjünk vissza, tanuljunk rovásirást, hiszen az a fényes jövő!
Csizmás Kond
@human: ...dicsszavak...ezeket csak hallottad de nem győződtél meg róla hogy mi az igaz az egészből, sőt ha tényleg lenne valami érdemleges értelme az egésznek nem Orbánnak takaróznál...ez így egy ballib süketduma.
Az igazság az, hogy ha tényleg a tudományt és fejlődést tartanák szem előtt akkor nem lenne ennyi képtelen munkanélküli fiatalunk akikbe beleoltották, hogy a jog a meg a hasonló diplomákkal mindenki gond nélkül meg tud élni. Itt sem tanítottak egyebet a link ferdegondolkodásnál, ezért én nem is értékelem annál többre az egész ittlévő ténykedésüket, és azt is meg merem említeni, hogy ma nem lennének híres magyarjaink ha ilyen és hasonló egyetemeken tanultak volna nagyjaink.
Csizmás Kond
@magyarbakancs: ...te melyik tájegységibe sorolod magad ,...és miért gondolod, hogy neked több jogod van itt mint másnak ?
kereső
És,arról se felejtkezzünk el, hogy a cap-cara még ezután jön.Az a többezer kötetes könyvtár- világritkasággokkal, milyen hasznos lészen majd a Corvinus alapitványi egyetemnek.
csak úgy....
@Csizmás Kond: szánalmas vagy cirmi! ha lenne egy társkeresö irodám,akkor tudnám neked ajánlani a shikari tibit,-Ok! nem szép ,sött otromba de ti ketten passzolnátok egymásba! :)
Csizmás Kond
@csak úgy...: ..ja ha lenne...és még mit szeretnél ?...mert ez is nyafogás.
silber13
@durbincs: Baja van tán agybeteg buzeráns?:-))))))
csak úgy....
@Csizmás Kond: mert kérdezted,hogy mit szeretnék...a gyerekeid járjanak a durbincs és shikari gyerekeivel iskolába! :)
csak úgy....
@durbincs: hogy a tökömbe bírtál ennyire mélyre süjjedni ? javíts ki ha valamit rosszul mondtam,muki-muki...
lehet,hogy cs.tibi lacitól ,a shikari kedvesedtöl el kaptál ,valamit?
silber13
@durbincs: Ne is erőlkoödjön vén homokos,maga kipapok kergetője,meghágója!:-)))))))
Csizmás Kond
@csak úgy...: ...ja, mert csak a ceu volt ahová az ők gyerekei nem jártak ?...na akkor te járasd oda.
szép új világ
Én úgy vettem észre, hogy pont azok ágálnak a CEU ellen, akikre leginkább ráférne a tanulás.
Na persze nem azonnal egyetemi szinten, előbb az alapokat kéne megszerezni, amihez lassan már az általános iskola sem lesz elég.
magyarbakancs
@Csizmás Kond: .."te melyik tájegységibe sorolod magad ,...és miért gondolod, hogy neked több jogod van itt mint másnak ?"
Semmi nem jogosult fel engem ,de a Gangeszi Magyart se ,hogy nevembe beszéljen és cselekedjen.
És ne haragudjál a székely magyart se. Különbem SVÁB VAGYOK.
Csizmás Kond
@magyarbakancs: ...ki beszélt a nevedben ?...vagy ki kéne ?
magyarbakancs
@Csizmás Kond: Egyetlen egy szar magyar politikus se bal,se jobb,se liberális,se nemzeti ne beszéljen a nemembe.
mind szar.
Csizmás Kond
@magyarbakancs: ...és azt mégis hogy képzelted el ?
magyarbakancs
@Csizmás Kond: .."és azt mégis hogy képzelted el ?"
Látod ez jó kérdés.
Nem tudom.
Csizmás Kond
@magyarbakancs: ...hát ez baj...mert attól hogy nem szereted ha a nevedben beszélnek még elvárod, hogy ugyanúgy odatartozóbak tekintsenek...vagyis adni nem csak kapni szeretsz ?
magyarbakancs
@Csizmás Kond: meg hajlok bölcs gondolatod előtt.
igazad van
kokopelli
@magyarbakancs: miért akarod a román és a cseh "madzsárokat okítani"!Hadd keressenek,
ha már nem dolgoznak! Inkább egy "Hefeweizen" mit Schaumkrone oszt annyi!
kereső
@bencemacska: szééééééééééééééép! Jó helyen van ott orbán. De annak is elmentek otthonról, aki ezek után az EPP -pártbeliekre szavaz.
tulipan
@durbincs: Hmmm,látva Téged, Te, agyatlan, nyűves herélt, félfaroknyi,narancsseggnyalinkós Sügér! Firkálasz te onnan Ploestiből össze-vissza hülyeségeket, ilyen ploesti bányakecós, alúiskolázott, narancsos senkiházi? Te Nyüves Herélt ? mennyél már ? ez se jött be ?íAz a 102 évesen is, ott Ploestiben annyit babusgatott Shakira beszéljen már a fejével ? hisz rokonok vagytok, unokatesók, a vérfertőzött alvégről? az egyike a sok plloesti ipari vérhulladéknak ? s a narancsos SEXHIRDETŐS STRICIK KÖZÜL valók vagytojk!?:Hozza az is a pénzt, ugyi? ugyan, egy kis pörcöt nyomjá má be ? ha má' magad snem tudod, a narancsos deliriumodban, mit is beszélsz itt összevissza? lehet te szegény, hogy tán cukros vagy? Attól még nem kéne csontülyének is lenned ?azt ne támaszd má' aannyira azt a szívlapátot ott a ploesti lóistállóban,mert még benő a hónaljadba ? törpe ,malackák, szerencsétlen huszára ? Igyad inkább, továbbra is a bányalóvizeletpáleszedet, a puszihaver Shikarival, jobban jársz? Különben még .LECIBÁLNÁTOK magatokat, a haver Shikarival, a tényleges valóság talajára? Ámde persze, nalatok a matatós kukás görény meg már jó rég beépült a rokonságba? vagy lehet, hogy Titeket már az is nemzett ?
Mert Tew bizuony egy rettenet egy bűzös állat vagy ám ? Csíkos koma, a kopott bundájú ? azt nagyon jól tudod. ugye ? Azon tapló viselkedéseden meg igen jól látszik,hogy az híres a Surmó Klón gyáros, a le Herélt jegyzett ? De-hát mint tudjuk ? sajnos ? . ,Uffolnak már itt a csótányok is !!! ? te bányacsoti ?
Tünj el innen a francba végre, hiszen senkit nem érdekenek a listáid!, ezt magad is tudod, ugyi? már ha ezt még talán megérted ? Te 30IQ-s félkegyelmű állat? melyik szó magas neked, de higagyú román?
tulipan
@durbincs: Te süket, látva Téged, Te, agyatlan, nyűves herélt, félfaroknyi,narancsseggnyalinkós Sügér! Ugyan, mit hepciáskodsz itt ??? Firkálasz te onnan Ploestiből össze-vissza hülyeségeket, ilyen ploesti bányakecós, iskolázatlan, narancsos senkiházi? Te Nyüves Herélt ? mennyél már ? ez se jött be ?íAz a 102 évesen is, ott Ploestiben annyit babusgatott Shakira beszéljen már azzal a hülye fejeddel ? hisz rszegről-végról rokonok vagytok, unokatesók, a vérfertőzött alvégről? az egyike a sok plloesti ipari vérhulladéknak ? s a narancsos SEXHIRDETŐS STRICIK KÖZÜL valók vagytojk!?:Hozza az is a pénzt, ugyi? ugyan, egy kis pörcöt nyomjá má be ? ha má' magad snem tudod, a narancsos deliriumodban, mit is beszélsz itt összevissza? lehet te szegény, hogy tán cukros vagy? Attól még nem kéne csontülyének is lenned ?azt ne támaszd má' aannyira azt a szívlapátot ott a ploesti lóistállóban,mert még benő a hónaljadba ? törpe ,malackák, szerencsétlen huszára ? Igyad inkább, továbbra is a bányalóvizeletpáleszedet, a puszihaver Shikarival, jobban jársz? Különben még .LECIBÁLNÁTOK magatokat, a haver Shikarival, a tényleges valóság talajára? Ámde persze, nalatok a matatós kukás görény meg már jó rég beépült a rokonságba? vagy lehet, hogy Titeket már az is nemzett ?
Mert Tew bizuony egy rettenet egy bűzös állat vagy ám ? Csíkos koma, a kopott bundájú ? azt nagyon jól tudod. ugye ? Azon tapló viselkedéseden meg igen jól látszik,hogy az híres a Surmó Klón gyáros, a le Herélt jegyzett ? De-hát mint tudjuk ? sajnos ? . ,Uffolnak már itt a csótányok is !!! ? Ti bányakeósok ?
Tünj el innen a francba végre, hiszen senkit nem érdekenek a listáid!, ezt magad is tudod, ugyi? már ha ezt még talán megérted ? Te 30IQ-s félkegyelmű állat? melyik szó magas neked, te sötét, higagyú román?
tulipan
@durbincs: Te süket, látva Téged, Te, agyatlan, nyűves herélt, félfaroknyi,narancsseggnyalinkós Sügér! Ugyan, mit hepciáskodsz itt ??? Firkálasz te onnan Ploestiből össze-vissza hülyeségeket, ilyen ploesti bányakecós, iskolázatlan, narancsos senkiházi? Te Nyüves Herélt ? mennyél már ? ez se jött be ?íAz a 102 évesen is, ott Ploestiben annyit babusgatott Shakira beszéljen már azzal a hülye fejeddel ? hisz rszegről-végról rokonok vagytok, unokatesók, a vérfertőzött alvégről? az egyike a sok plloesti ipari vérhulladéknak ? s a narancsos SEXHIRDETŐS STRICIK KÖZÜL valók vagytojk!?:Hozza az is a pénzt, ugyi? ugyan, egy kis pörcöt nyomjá má be ? ha má' magad snem tudod, a narancsos deliriumodban, mit is beszélsz itt összevissza? lehet te szegény, hogy tán cukros vagy? Attól még nem kéne csontülyének is lenned ?azt ne támaszd má' aannyira azt a szívlapátot ott a ploesti lóistállóban,mert még benő a hónaljadba ? törpe ,malackák, szerencsétlen huszára ? Igyad inkább, továbbra is a bányalóvizeletpáleszedet, a puszihaver Shikarival, jobban jársz? Különben még .LECIBÁLNÁTOK magatokat, a haver Shikarival, a tényleges valóság talajára? Ámde persze, nalatok a matatós kukás görény meg már jó rég beépült a rokonságba? vagy lehet, hogy Titeket már az is nemzett ?
Mert Tew bizuony egy rettenet egy bűzös állat vagy ám ? Csíkos koma, a kopott bundájú ? azt nagyon jól tudod. ugye ? Azon tapló viselkedéseden meg igen jól látszik,hogy az híres a Surmó Klón gyáros, a le Herélt jegyzett ? De-hát mint tudjuk ? sajnos ? . ,Uffolnak már itt a csótányok is !!! ? Ti bányakeósok ?
Tünj el innen a francba végre, hiszen senkit nem érdekenek a listáid, ezt magad is nagyon jól tudod, ugyi? már ha ezt még talán megérted ? Te 30IQ-s félkegyelmű állat? melyik szó magas neked, te sötét, higagyú román?
tulipan
@durbincs: Te, narancsos seggnyaló, félfarokny Sügér! Az szaros mosdatlan szájdat, a bányaöszvéred-kimeneti nyílásaira pattinsd ? kula, kopi-maca
Tünj el innen a francba végre, hiszen senkit nem érdekenek a listáid, ezt magad is nagyon jól tudod, ugyi? már ha ezt még talán megérted ? Te 30IQ-s félkegyelmű állat? melyik szó magas neked, te sötét, higagyú román?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.