Biztonsági szempontból kiemelt az adventi időszak Európában, fennáll a lehetősége egy nagyobb terrortámadásnak – mondta Horváth József biztonságpolitikai szakértő az M1 aktuális csatorna vasárnap reggeli műsorában. A BRFK is kiemelten készül az adventi időszakra.

Az Iszlám Állam kiszorult a Közel-Kelet jelentős részéről, emiatt kísérletezik Afganisztánban területfoglalással, és ezért áll fenn a veszélye annak, hogy Európában is megpróbál olyan akciókat végrehajtani, amelyek demonstrálják erejét, lelkesítik tagjait, szimpatizánsait, anyagi támogatóit – mondta a szakember.

Biztonsági szempontból kiemelt az adventi időszak Európában – Budapesten is készülnek a rendőrök

Fotó, címlapi kép: BRFK

Európában drasztikusan megváltozott a biztonsági helyzet: mintha már nem is a klasszikus terrorizmussal, hanem beszivárgó ellenséges diverzánsokkal kellene felvenni a harcot. A közelmúltban Nagy-Britanniában bombagyárat, másutt vegyi támadásra készülő csoportot számoltak fel – fűzte hozzá.

Ez már az értékek háborúja, és ebben a harcban a hátrálásnak, önfeladásnak rossz üzenete van – jegyezte meg Horváth József.

Biztonsági szempontból kiemelt az adventi időszak Európában – Budapesten is készülnek a rendőrök

Fotó: BRFK

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) szombaton tartott sajtótájékoztatót, amelyen bejelentették, az adventi időszakban a fővárosi karácsonyi vásárokon és azok közvetlen környezetében a zseblopások elleni fellépés, valamint a szubjektív biztonságérzet növelése érdekében állandó rendőri jelenlétet biztosítanak.

(MTI, police.hu)

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Ha már biztonság. A korrupt miniszterelnökök "Utalj oda. Gyere ide" programja azért jól működik remélem.
tudode
Mit rendelnek el a BIZTONSÁG BIZTONSÁGÁT akkor, amikor TÖMEGES TERRORVESZÉLY helyzetet hosszabbított meg az, aki már KIÉRDEMELTEN, a csínytevései miatt legjobban fél ebben az országban!
.
hvg.hu/itthon/20180903_Orban_megint_meghosszabbitotta_a_migracio_miatti_valsaghelyzetet
.
Miközben a FEHÉRGALLÉROSOK sötét zugokban, ill. törvényesítetten JELENTENEK a legnagyobb veszélyt az országra, mert
.
444.hu/2018/08/29/csak-eljatsszuk-hogy-ez-egy-orszag
.
Saját magukra kiszabott büntetés a FÉLELEM!
nevemnick
Tele vagyunk migráncs-tenoristákkal... főleg románok, ukránok, és egyéb szlávok. Már a dél-nyugati megyékben is megjelentek, és elveszik a munkát a magyarok elől, emellett olyan nagyképűen viselkednek, hogy kinyílik a bicska a betyárok zsebében.
Minden heti piac tele van velük...
:D

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.