Szombaton a VIII. kerületben egy férfi egy 12 éves lánnyal erőszakoskodott egy kapualjban, a lánynak szerencsére sikerült elmenekülnie.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Nyomozó Főosztály Gyermek és Ifjúságvédelmi Osztály nyomozást indított ismeretlen tettes ellen, szexuális kényszerítés bűntettének kísérlete miatt – olvasható a rendőrség közleményében.

"A rendelkezésre álló adatok szerint az ismeretlen férfi 2018. december 1-jén 7 óra 20 perc körül Budapest VIII. kerületében a Gutenberg tér közelében leszólított egy 12 éves lányt, majd az egyik kapualjba behúzta és ott erőszakoskodni próbált vele. A fiatal lány végül elmenekült és az iskolában szólt a tanítójának, aki hívta a rendőrséget.

Szatírt keres a rendőrség Budapesten – őt körözik

Szatírt keres a rendőrség Budapesten – őt körözik

Fotók: BRFK

Az ismeretlen férfi 23-30 év körüli, körülbelül 170 centiméter magas, vékony testalkatú, fekete hajú, körszakállas. A bűncselekmény elkövetéskor barna, combközépig érő kabátot, fekete nadrágot és barna cipőt viselt.

A férfiről egy térfigyelő kamera felvételt készített.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Nyomozó Főosztály Gyermek és Ifjúságvédelmi Osztálya kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatosan információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén" – áll a közleményben.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkás Pál
No ne már..csak nem megint egy rejtett erőforrás?? Miért is nem csodálkozom??
advocat
Olyan migráncs kinézete van? Van Bihari - indiai eredetű - etnikum?
Gábor Szendroi
Migráns v. cigány, e két lehetőség van.
simmering73
Durbincsra vagy shikarira tippelnék. Ők az ügyeletes recskarémek.
Lepényleső
A leírás szerint olyan mint a bán,1992 karácsonyán.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.