Hazánk Orbán foglya. A rezsim minden fontos állami és gazdasági funkciót elfoglalt, élet és halál ura. A kormányfő feudális hűbérúrként kegyet oszt, ad és elvesz. Szava maga a törvény, hűbéresei feltétlen engedelmességgel tartoznak kegyuruknak. Akik nem állnak be a sorba, azok számára nincs hely saját hazájukban. Az országban a félelem uralkodik, a hatalom keze talán már a hálószobákba is elér. A “nagy testvér” mindent lát, mindenről tud, mindent szabályoz. A hatalom egyedüli letéteményese Orbán, aki “tudja” mire van a népének szüksége. Vita nincs, az “örökös miniszterelnök” kinyilatkoztat, felülemelkedik a napi dolgokon. Most éppen a PÁRT oligarchái sorban ajándékozzák a kezelésükben levő médiumokat egy Orbán által gründolt gigantikus alapítványba, amely Európában sohasem látott médiafölényt hoz létre a Fidesz számára. A lapok, rádiók, internetes portálok ezzel csak visszakerültek a valódi tulajdonoshoz, aki ma már úgy érzi, – jogosan – hogy nincs olyan hatalom hazánkban amely képes...

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
csak a rend kedvéért csak jogi egyetemet végzett! =)) sem szakiránya, sem a diplomája nem jogi és nem államigazgatási téma volt! =))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
sokanvagyunk
Azelőtt is a Párt kezében volt az összes, azokból a fejlécekből olvashatták ők is, "...egyesüljetek".
advocat
Jó ez így! Jó ez így? A 48 %-os kétharmadnak igen, mert Viktor az Isten!
advocat
Jogra járt, de csak felejt! Mert azért a diplomamunkáját sem valamelyik - polgári, büntető - jogról írta, ami ugyan nem kötelező, de ...
Csizmás Kond
Ide jutott a nyafogáson felnőtt baloldal...csak nyivákolni tudnak napi folytonosságban.
tudode
Na nézzük csak a rafcsi csuti a CSALÁDOK ÉVÉBEN, a konzultációs ívével ÁTVERI a társadalmat az őszi ülésszak, napjainkban folyó GRÁNIT SZILÁRDSÁGÚ izéjének a porrá zúzásával, kis, v nagy túlzással ha az alattvalók rötyire mennek ARRA is ENGEDÉLYT kell kérni ŐFEJESÉGÉTŐL:
.
Már a HETEDIK rötyi papír módosítást "is", hozzá illően, rafcsi módon csapta oda a parlament "alapokmány asztalára", ami a MEGÉLHETÉSI ELLENZÉKET illeti, kutyának tessék, NESZE NEKED módon.
.
Még mindig nem késő, hogy az ellenzéki politikusok visszaadják a MANDÁTUMOKAT, mert a csuti, és karéneked BEHÚZZA ŐKET A CSŐBE úgy, hogy az ország belegebed!
.
Például a 400 órás túlórába, a kukkolásba, ki tudja még mikbe, kikbe, de EZ A MENET már nem csak ŐKEGYETLENSÉGE, az ellenzék lelkén, ha van neki, SZÁRAD!
.
Nem szorul védelemre az ÁTKOS, de ezerszerte élhetőbb volt, mint ez a katyvasz, kaparjkúrta Orbanisztán!
.
tudode
Elnézést!
.
Kimaradt a HETEDIK tákomány szakmai szemmel való taglalása EZEKRŐL a linkócikról:
.
Már a HETEDIK rötyi papír módosítást "is", hozzá illően, rafcsi módon csapta oda a parlament "alapokmány asztalára", ami a MEGÉLHETÉSI ELLENZÉKET illeti, kutyának tessék, NESZE NEKED módon.
.
Közzététel: 2016. okt. 17.
.
--- Hetedszer módosul az alaptörvény
.
www.youtube.com/watch?v=0h51zosZ-m8
.
Ennek az a BUKÉJA, hogy még a saját TÁKOLMÁNYUKAT sem tartják tiszteletben a NER LOVACS/kák!
.
Az a biztatót, hogy MINDEN ELMÚLIK EGYSZER, MINDEN A VÉGÉRE ÉR, talán ez a mutyi bt is majdan MEGKAPJA amely jár nekik amiatt, amilyen módon hülyére vették a laikus társadalmat a löki, böki dumájukkal!
Nessy
@Csizmás Kond: Nyivákol a nyavalya! Miután ezek tények, és a 48%-s 2/3 azt tesz, amit úri kedve diktál, a kegyencek maradnak, az értelmes fiatalok elmennek, Az én korosztályom meg ismét "fiatalodik", mert már megint az ötvenes évek elején járunk. Akkor is Néprádió, Szabad Nép félóra, Szabad pártnap volt. Ma van Rádió 1, Magyar Idők, a szabad pártnapot Orbán tartja péntek reggelente. Annyi a változás, hogy vannak királyi tv csatornák, nem kevés. Szerencsére ma még egyik sem kötelező!
Csizmás Kond
@Nessy: Persze hogy nyivák...napi pontossággal és jele sincs hogy unnátok :)
tulipan
@Csizmás Kond: Rosszul látja má' kegyelmed! Némi átírással,e z a valóság!
Szóval,Ide jutott hát, a nyafogáson felnőtt nagyszájú, pofátlan narancsos ügyvédünk...csak KÉREGETNI tud napi folytonosságban.
tulipan
@Csizmás Kond: Persze hogy a kéregetés, követelőzés...napi pontossággal és jele sincs hogy unnátok :))))
Csizmás Kond
@tulipan: Erre és az ilyen átfogalmazásokra vagytok csak jók, semmi egyébre.
Nessy
@Csizmás Kond: Áruld már el. ennyire mazochista vagy? Nem tetszik a véleményünk, ne gyere ide! Nekem sem tetszik az ECHO tv "emelkedett, irodalmi stílusa", ergo nem nézem!
Vagy szerinted a személyeskedő alpári stílus a jobboldali?
Csizmás Kond
@Nessy: ..miaz, hogy ne gyere ide...ki jött hamarább ?...vagy úgy vagyunk veled is mint a tóttal, engedd be a házba és kirúg onnan ???
Eladott Ország
Orbán és pénzéhes bandája megpróbálja lelegelni az egész országot, ahogy eddig, ezután is bemászik mindenhová, a magánéletbe is és mint egy különösen gusztustalan meztelen csiga, nyúlós taknyot hagy mindenen. Nehéz lesz levakarni. Sajnos zsákutcában van az ország. Egy olyan zsákutcába kormányozta be Orbán Viktor, amiben nincs sem hátraarc sem megfordulás. Egyetlen irány van. Végig menni a falig. Nem tudom, meddig fog majd tartani, de hogy az ország el fog menni a falig, abban teljesen biztos vagyok.
tulipan
@Csizmás Kond: Kend narancsos dagadék főnöke, éppen azt teszi, az ITTENI lakosságot rudalja ki!!!
Csizmás Kond
@tulipan: ...egyhangon bégettek mint a birkák...
tulipan
@Csizmás Kond: Kösz,a PONTOS ÖNJELLLEMZÉSEDETT!!!
tulipan
@Csizmás Kond: Jobb, ha tudja kegyegyelmed, ott Vásárhelyt, Mi nem akarunk, olyan egyhangúan bógő ÖKRÖK LENNi, mint a narancsos seggek!!!
Nessy
@Csizmás Kond: Nem erről van szó! Csak ha valakit nem tudsz / nem akarsz megérteni, ha zavar a véleménye, azt bölcsebb elkerülni. Egyszerübb, mint modortalanul viselkedni!
namihami
@Csizmás Kond: Ez az egyhangú bégetés pont a Birkamenetesek szipatizánsától? Azok, a rajingóik és az anyagi finanszírozók persze nem egyhangú bégetők, ugye?
Csizmás Kond
@Nessy: ..ja..én azért lennék modortalan mert nem értek egyet veled ?...és te akkor mi vagy mert te sem értesz velem egyet ?
Csizmás Kond
@namihami: ...nézd hamimami...engem az ilyen feleselő viselkedésről már az óvodában leszoktattak...ha nem tudsz valami ütősebbet az ilyen már nem nem érdekel.
RonaGyuri
csak a rend kedvéért csak jogi egyetemet végzett! =)) sem szakiránya, sem a diplomája nem jogi és nem államigazgatási téma volt! =))
namihami
@Csizmás Kond: Az eddigi reakcióid alapján erre (és csak erre) számítottam.
Érdemi válasz helyett...
tulipan
@namihami: Ennak a Komdásnak, nincs meg a narancsos vezéri utasítása, mit is kéne érdemben válaszolnia!!
Csizmás Kond
@namihami: ...mert te vitatkoznál a tihanyi visszhanggal ?
namihami
@Csizmás Kond: Azzal, ami már nincs???
NEM...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.