Tóth Vera körülbelül egy órája tette közzé saját Facebook-oldalán, hogy vasárnap hajnali 1 órakor elveszett tigriscsíkos cane corso kutyája, Carlos, amit most kétségbeesetten keres, ehhez pedig a követői segítségét is kéri.

A kétségbeesett Tóth Vera Facebook-oldalán kér segítséget

Fotó: Tóth Vera / Facebook

"Kedves Mindenki! Ma, hajnali 1 óra után a tigriscsíkos cane corsom, Carlos kiszökött a kertből. Különös ismertetőjele az, hogy egy bivalyfejre hasonlító fehér szőr, gallér van a mellkasán, kicsit félős, de a zord kinézet ellenére jámbor kutyus. Chip van benne. Budaörs Frankhegy tetején, a túrista útvonal mentén a turistaház alatt, a Csillebérci erdőben indulhatott el, ki tudja merre...

Az egyik francia bulldogom is elszökött, de ő meglett a Normafánál (innen 7,3km), a chipje alapján hívtak fel. Kérem ne kezdjük el, a "hogy tudott kimenni?" Vagy a "miért nem figyelek jobban?" mondatokat, mert nem olyan régóta lakunk itt és hiába erősítettük meg a kerítést, nem vettük észre, hogy egy ponton hibás. Velem a kutyák teljes értékű családtagként élnek, fűthető kutyaházuk van, teljes komfort, aranyélet, többnyire bent vannak velem a házban. Kérem, ha valaki látta Carlost, hívja a +36706647462 számot. Nagyon köszönöm!" – olvasható Vera oldalán.

(Blikk.hu)

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Micike
A fenti Laky Ádám FB-os kommentelőnek felhívom a figyelmét, hogy ha elolvasta volna Tóth Vera irományát, láthatta volna mielőtt kioktatja, hogy "nem olyan régóta lakunk itt és hiába erősítettük meg a kerítést, nem vettük észre, hogy egy ponton hibás" Szóval átnézette a kerítést!
Micike
Vera, tegyél a kutyáid nyakába egy vékonyka láncot egy kis bilétával, amire rávéseted "Gazdi:Tóth Vera énekesnő. Eb hívóneve: Carlos Tel.: +36706647462 " Vagy valami ilyesmi... Gondolom könnyebben megtalálnak és értesítenek, mint chip alapján, mert úgy macerásabb.
Micike
A fenti Laky Ádám FB-os kommentelőnek felhívom a figyelmét, hogy ha elolvasta volna Tóth Vera irományát, láthatta volna mielőtt kioktatja, hogy "nem olyan régóta lakunk itt és hiába erősítettük meg a kerítést, nem vettük észre, hogy egy ponton hibás" Szóval átnézette a kerítést!
Micike
Megáll az eszem, hogy micsoda gyűlölködő FB-os kommentelők förcsögnek, különösen a Vízvári lóg ki a sorból! Tök mindegy, hogy Tóth Vera énekes vagy utcaseprő, celeb vagy könyvelő, elveszett a családtagként szeretett kutyája, akár keverék, akár fajtatiszta, akár kap ilyet ingyen a menhelyből, akár nem. Remélem Vízvári szereti azért a felesége gyerekeit, hátha az övé is köztük van! Bár ahogy az ellenszenves fizimiskáját elnézem, lehet, hogy nem.
És lehet letépni a fejem, mert együtt érzek egy kutyáját kereső, szerető akárkivel, mindenkivel és bármikor, de különösen most, hogy az én ugyancsak családtagként kezelt, nevelt, szeretett és fűtött kutyaházzal is bíró 14 éves keverék kutyám haldoklik! Érzéketlen tuskók vagytok!
Üzenem a Vízvárinak, hogy egy fűtött kutyaház filléres dolog és az áramfogyasztása csaknem nulla, ennyit bárkinek megér a szeretett kutyája! Bunkó!
JAJMÁR
Csak mosolyogni tudok már az epéskedő hozzászólásokon, mert kedves kommentelők, ezek nem a "celebet", hanem mindig azt minősítik, aki írja. Minden írás elsősorban az "alkotót" minősíti.
Azért reménykedem, hogy aki megtalálja a kutyust, értesíti a gazdáját, és nem valami Istentudjamilyensértődöttirigységből nem!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.