Csúszik az elektronikus jegyrendszer bevezetése a budapesti tömegközlekedési eszközökön, miután a Budapesti Közlekedési Központ szerződést bontott a szállító céggel. Ezt követően Tarlós István főpolgármester kirúgta a BKK vezérigazgatóját, Dabóczi Kálmánt. Az ügyhöz – a főpolgármesterségért jövőre független jelöltként induló– Puzsér Róbert a Facebook-oldalán szól hozzá – figyelt fel a posztra a Zoom.hu.

Puzsér szerint a BKK élére Vitézy Dávid való

Fotó: Puzsér Róbert / Facebook

„Tarlós Istvánnak három helyettese, harminchét[!] budapestiek által fizetett tanácsadója, és több száz keze alá dolgozó hivatalnoka van, s ehhez jönnek még azok a fővárosi cégek, melyek menedzsmentje neki felel. 2014-ben Tarlós István ebből a sok-sok emberből kirúgta azt az egyet, akinek a legtöbbet köszönhetett, és akinek a legtöbbet köszönhették a budapestiek. Vitézy Dávid kezei közt többet fejlődött Budapest közlekedése négy év alatt, mint az azt megelőző négy évtized során”– hangsúlyozta Puzsér.

„Ha engem választanak meg a budapestiek, a BKK marad, én pedig Vitézy Dávidot kérem fel a vezetésére. Főpolgármesterként véget kívánok vetni annak az általános és ártalmas gyakorlatnak, hogy a közhivatalok meg az állami cégek élén pártkáderek állnak, és hogy a kiválasztás szempontja soha nem a képzettség és a rátermettség, hanem mindig a haverság és a hűség” – folytatta.

(Zoom.hu)

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Na Puzsér ezzel okadatolod, hogy még a Tarlósnál is hülyébb vagy hisz a nem rokon rokony az egész szerencsétlenkedés, s baromságok erőltetése forrása. Ennek a kis nyomott majomnak rittyentették az egész BKK-t, ami csak vitte/viszi a pénzt!
Dávidka visszahozása kb. olyan ötlet, mint a kimaradt városokat is Tiborc - lámpákkal kivilágítani! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yoda69
Hat puzser, ezzel most elvagtad magad nalam. vitezi mar "bizonyitott", neki a jatekvasut valo, azt talan el tudja menedzselni.
papa.49
Ez is egy önjelölt csupán, mégis a polcra akar kerülni, na lesz akkor káosz ...
tudode
A puding próbája a kajálás!
.
Arra megy rá a demokráciánk, hogy annyi BUGGYANT narancsos pudingot kajálunk, hogy még rágondolni is rémeSS!
relatív
Ki a fasz ez a puzsér, és miért gondolja valaki, hogy amit mond azt le kell írni ?!...
Benedista
Szeretnéd megtalálni egy nő egy éjszakát? Látogatás a = = > www.3xDate.top

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.