Az épület több, mint tíz éve üresen áll, árverésen válik meg a Magyar Állam a határátkelőtől – vette észre az Index. Tekintve, hogy majdnem 11 éve megszűnt a határellenőrzés Magyarország és Szlovénia között, végülis annyira nem meglepő, hogy már nincs szükség az ingatlanra.

Elárverezik a bajánsenyei határátkelőt!

Fotó: Goole Street View

A bajánsenyei határátkelőhelyet egyébként 1975-ben nyitották meg újra Jugoszlávia felé, és kizárólag a 7,5 tonnánál kisebb járművek számára. A portál megjegyzi, hogy az épületről semmilyen információ nem elérhető, viszont határátkelőhöz képest egész jól néz ki. A fenti képet hat évvel ezelőtt készítette a Google, szóval lehet, hogy azóta kicsit leromlott az ingatlan állaga. A licit 19.304.000 forintról indult.

Az árverési leírásból se derül ki túl sok izgalmas információ, de egy kicsit vicces elolvasni egy olyan ingatlanhirdetést, ahol a legnagyobb természetességgel annyit írnak, hogy az ingatlan Bajánsenye külterületén található, a bajánsenyei határátkelő épülete található rajta, aszfaltozott úton keresztül közelíthető meg.

(Startlap.hu)

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sokanvagyunk
@papa.49: Visszaállítja a sorompót, és útdíjat fizettet... - arra a 10 méterre. :)
papa.49
Oszt.mit csináljon vele aki megveszi???
sokanvagyunk
@papa.49: Visszaállítja a sorompót, és útdíjat fizettet... - arra a 10 méterre. :)
papa.49
@sokanvagyunk: Vigyázz mert még bevezetik )))))))))))
staro2
Maszek határellenőrzés, vámvizsgálattal?
Eladott Ország
Úgy tűnik a határátkelő épületek állagának megőrzése, megvédése nem igazán érdeke senkinek sem, így az MNV ZRT-nek sem, nincs benne lenyúlható pénz. Csillagászati áron meg nem kell senkinek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.