A Budapesti Rendőr-főkapitányság XV. kerületi Rendőrkapitánysága 01150/5829/2018. általános számon eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó 55 éves Németh eltűnése ügyében.

Ez az 55 éves férfi vasárnap délután óta nem ad életjelt magáról

A férfi 2018. december 2-án 9 óra és 16 óra 30 perc között XV. kerületi tartózkodási helyéről ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról, a felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

Németh László körülbelül 180 centiméter magas, erős testalkatú, barna hajú, kék szemű férfi. Eltűnésekor fekete télikabátot viselt és egy piros hátizsákot hordott.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XV. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható Németh Lászlót felismeri, tartózkodási helyéről vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

(police.hu)

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

maci0427
Már megint egy eltűnt bakker ! Mi folyik ebben az országban ? Hová tűnnek az emberek ?
1magyar
Gondolom elássák őket. A maffia ezzel fenyegetőzik mindig.
Micike
@maci0427: Lehet hogy csak a barátnőjénél jól érzi magát. Mmég 48 órája sincs, hogy "eltűnt" , talán elugrott egyet wellnessezni valakivel. Azt sem tudják pontosan mikor ment el otthonról 9 és 16:30 között. 55 évesen biztosan nem tévedt el. Kinek tartozik számadással a hollétéről? Van felesége, gyereke?
maci0427
@Micike: Drága én értelek, de akkor is ! Akkor meg még ne kerestessék. Látod sokan azzal jönnek, hogy minek kerestetni valakit egy - két nap után ?! De azért egy hét után már csak kell , várják meg akkor ezt !
maci0427
@1magyar: Ebben a pi ...a xar kis országban, , hogy ennyi minden történjen,hát nem semmi ! Eltüntetnek valakit és nem találják, ez nem semmi !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok