Azt azonban még nem tudja, kit támogat Karácsony Gergely és Puzsér Róbert közül.„Nem látom, ki mögé sorakozhatnánk fel” – mondta Budapestről Márki-Zay Péter. Szegeden jó eséllyel Botkát támogatják majd.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eriksson
Nagyon sokan vagyunk akik nem arra kíváncsiak, hogy mit lát Márki-Zay vagy mit nem lát, hanem arra, hogy Vásárhellyel mi lesz? Én úgy kihajítanám onnan, hogy a lába se érné a földet!!!
RonaGyuri
Puzsér maci és az ő listája

Az önjelölt főpolgi aspiráns nyilatkozott az új állampárt központi naplapjának

Mint a portálba rendszeresen – legalább naponta – bele-bele olvasó rögzítenem kell, hogy „a portál állítása szerint” és azt „ahogy a portál derék firkászai értették/értelmezték”! Mármint egyáltalán nem biztos – bár tőle minden kiellik -, hogy azt, így mondta és így értette.
Nos hoc & nunc nem foglalkoznék a derék média-bohóc vélt vagy valódi hablatyával, csak egy apróságot ragadok ki: arról beszélgettek, hogy Puzsér nem lép vissza, illetve kinek a javára lépne vissza, ami kapcsán rögzítette, hogy: „Kizárólag abban az esetben mondanék le a jelöltségemről, ha lenne egy olyan, kulturális vagy tudományos életből érkező civil aspiráns, aki hajlandó vállalni a Sétáló Budapest programjának megvalósítását.”. Amire akár legyinthetnénk is, hisz egyértelmű, hogy egy zavaros, tudatlan és felkészületlen prosztó nagyarcúskodása. Azonban hozzáfűzte: „Van egy listám több mint száz névvel. Olyanok szerepelnek rajta, mint Bereményi Géza, Laár András, Csányi Vilmos vagy Konok Péter.”! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.