A Fidesz telefonos tájékoztató kampányt indít a családok védelméről szóló nemzeti konzultációról – közölte a párt kommunikációs igazgatója hétfőn az MTI-vel.

Hidvéghi Balázs elmondta, a kampányban a Fidesz országgyűlési képviselői és választókerületi elnökei a nemzeti konzultáció fontosságáról beszélnek, és arra biztatják a választópolgárokat, hogy töltsék ki és küldjék vissza a kérdőívet.

A magyar jövő a magyar családokból és gyermekekből lesz, ezért fontos, hogy minél többen véleményt mondjanak a családok védelméről és a gyereknevelés támogatásáról – hangsúlyozta a politikus.

Forrás: MTI

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

adrenalink
@Clavigo: Nem értem mért kell zaklatni az időseket /másnak már nem nagyon van vezetékes telefonja/. Ők már unokát még Dundi Lacinak sem tudnak szülni:-)
Mutassanak be idén is egy nagy halom dobozt, mint tavaly, a tartalmát ellenőrizni nem lehet, oszt jónapot!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Jozefina
Ennyit a vezérről!!!??
ov grázi diliház számlája!!!
olkt.hu/itt-a-vege-orban-amokfutasana...

Ez a lengyel cikk író hihetetlen józansággal tárja fel az orbán rendszert!!! Kétszer is elolvastam!!! Nagyon ajánlom mindenkinek!!!
tldr.444.hu/2018/12/03/orban-viktor-n...

Egyszer mindennek vége!!!
olkt.hu/tortenelem-ora-egyszer-minden...
Benedista
Szeretnéd megtalálni egy nő egy éjszakát? Látogatás a = = > www.3xDate.top
colibri
Felváltva telefonálnak és hencegnek, hogy már ennyien, meg annyian visszaküldték. Kabaré... és a világ pénzét beleverik ebbe a szarságukba /IS!
rdos
Telefonos segítség? Hacsak úgy nem. :-)
Nessy
megint mondja a magnó, lelőni sem lehet! Ki a fenét érdekli?
Még jó, hogy a vonalas telefont csak ritkán használom, Inkább az idős barátnőimmel való csevegésre. Mi már nem valószínű, hogy gyereket fogunk szúlni részben a korunk, részben nem szűznemzéssel szaporodunk.
Fizessenek meg pár jó informatikust, vagy hackert, aztán egy számítógépről egy pár óra alatt akár 100 konzultációt el lehet küldeni!
Ha ügyesek, meg lesz a 10 millió is! A 10 milliomodik beküldő hangszórót nyer!
creativehun
Ha valamelyik buzeráns faszkalap fidesz birka..egy átdolgozott éjszakai műszak után netán fel merne ébreszteni...feljelentem az egész kibaszott bagázst zaklatásért. A kurva anyjuk se kéri őket,hogy bárkit is hivogassanak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.