Hétfőn jelentette be a CEU vezetősége, hogy a magyar kormány Lex CEU törvénye (nem vehet fel új diákokat 2019. január 1-től) miatt minden amerikai akkreditációjú programját Bécsben indítja el 2019 szeptemberében.

Reagált az amerikai kormány a CEU-ügy fejleményeire

Az Egyesült Államok külügyminisztériuma Facebookon reagált a történésekre.

Az Egyesült Államok kormánya csalódott, amiért a magyar kormány és a CEU nem írták alá az egyezményt, mely lehetővé tette volna, hogy az egyetem továbbra is folytassa Magyarországon az USA-ban akkreditált programjait

- írják, hozzátéve, hogy elkötelezetten dolgoztak mindkét féllel egy olyan megoldás érdekében, melynek keretében a CEU megőrizheti a nagy presztízsű magyarországi programjait.

A közleményben arra is kitérnek, Egyesült Államok nagyra értékeli azt a szerepet, melyet a CEU és más amerikai oktatási intézmények töltenek be a magyar és az amerikai nép közötti kapcsolatok építésében, és nagy veszteség ez Magyarország és az USA számára is.

58 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
@Jozefina: Ez nem is nagyjovet volt, hanem pont egy akkora bohoc, mint aki odakuldte ennek a posztnak a betoltesere...:o(((
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Shikari
@bakcsubakka: Szóltam hozzád degenerált libsi majom?
bakcsubakka
@Shikari: Nem tetszik a magyar idők ? Miért is olvasol te baloldali újságot? hogy HITELES hírekhez juthass ! Ezért ! Tulok !
De ócska egy fazon vagy te hallod! Te libsizel? Te mi vagy?
ElárUlom: Köpönyegforgató posztkomcsi,mint a fidessed ! Az összes fidesznyikes MSZMP tag volt,meg funkcionárius,meg hitvány besúgó ! Ehhez tartsd magad !
bakcsubakka
@Shikari: Érted már ?
Fáj? Fájjon,de nagyon ti hitvány patkányok !
durbincs
vigye haza a cucust ? mint csak @bakcsubakka: @tulipan: @karma1: a Ploesti picsogokat ?
tulipan
@Durbincs: Te ostoba, sötét narancsos segglyuknyyaldosó félfasroknyi Sügér! Ugyebár Te nagad vagy az a 30IQ-s 30milis & Sexmanias-bálvány,a Ploesti a bányakecokban, ahol előbb kimásztál a mocsárból, majd aztán takonyként lógicálsz a haverjaiddal a bányaöszvérvizeletpálasz mértéktelen nyakalása közben, bámuljátok Shikarival a narancsos haverjaitok falakon levő meztelen fényképeit? Majd elbódúlva firkálatjátok a parancsba kapott listiátokat! Hordjátok el magatokat,degenera gumbolettek ..!!!
Ploesti ipari hulladék és HIRDETŐS SEX STRICIK!!!? Te túlóraérintett ... Hja, ebben a"útszéli" szakmában, bizony...?azt a különítményes múltad, még ki se lett beszélve ? Te minivirslis,a lexikontól nem nő meg ám 15 cm-re a répád ? nem tudtad ?az ezüst colostokod meg behomályosodik az ötperces mérésektől ? azt hogy kezeled ezeket, ha rád jönnek az epilepsziás rángásaid? na akkor meg indul a zseb-hoki ? titokba ? a gyűszű-kékkel ?
azt utána nyugszik csak le, a pöttöm bicebóca mi, torzszólüttke? narancsos...nyálgép!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.