Az ideiglenesen áthelyezett miskolci rendőrkapitányt, Pásztor Albertet visszahelyezték posztjára, de figyelmeztették a nyilatkozattétel szabályainak betartására.

Forrás: boon.hu
Feltöltő: zizi444
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

adsl70
tiszta retro filling van .. a kozponti bizotsag tagjai utasitjak a helyi.... en eddig azt hittem ennek 89' bezarolag. Megent a pesti elvtarsak akarjak a szinva folyasat engedni...
Kivancsisagbol voltam a helsinki.hu honlapon sztem erdemes mindenkinek par percet ott tolteni. finghegyezes es mokusparasztvakitos erzes tarsult hozza, majd ha borsod es szabolcsban is lesz elerhetoseguk akkor beszelhetunk szabadsagjogok kepviselo szervezetrol. szerintem es egyes velemenyek szerint.
nanena
A miniszter feladata a rendőrfőkapitányok kinevezése és leváltása. Ezt olvastam a magyarorszag.hu-n. A baj a rossz döntésben és alkalmatlanságban van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.