Hivatalos látogatást tett Orbán Horvátországban. 

A Magyar Honvédség csapatszállító Airbus repülőgépével utazott Horvátországba Orbán Viktor miniszterelnök. Ez abból a videóból derül ki, amelyet kedd reggel tett ki a Facebook-oldalára.

A felvétel elején rövid ideig látható a gép, amelyből kiszáll a miniszterelnök. A gép oldalán a felirat: Magyar Honvédség (angolul), illetve a 604-es lajstromszám.

A 24.hu is már többször beszámolt arról, hogy Orbán Viktor rendszeresen használja az egyik Airbus A319-est a külföldi útjain, annak ellenére, hogy amikor a repülőket vették, azt kimondottan nem kormánygépként vásárolták.

(24.hu)

88 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
@Shikari: OK! De akkor miért nem mondják meg nyíltan, hogy kormánygép! Miért kell állandóan tudatosan valótlant állítani? Így is úgy is mi fizetjük a hivatalos és nem hivatalos útjait is.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Papuska1
@Eladott Ország: Látod, a stílus az ember! Nagyon szomorú lenne, ha a hozzád hasonlók vezetnék az országot! Volt már ilyen időszak, bele is rokkantunk! Akkor volt valódi lopás, gátlástalanul. Most ez az egyik olyan duma, amit, ha sokszor mondjátok, el is hiszitek! Ennyi telik tőletek, közben szerencsére szépen erősödik és gyarapszik az ország!Ti meg számszerűen is rendesen fogytok! Szerencsére!
Eladott Ország
@Papuska1: Akkor te nagyon hülye vagy felebarátom. Ha azt írod szépen gyarapszik az ország.
Úgy látom, te pénz nélkül is hülye tudsz lenni. Írod: "Ti meg számszerűen is rendesen fogytok! Szerencsére!" Hát igen, nem elég, hogy tönkreb@sztátok az országot, még pofátlanok is vagytok
és csaltok ; 49%= kétharmaddal?! fideszes f@szfej/seggfej!
Papuska1
Igazold csak saját bunkóságod! Ettől erősödünk mi! Lassan eltűntök innen. Nem itt van a helyetek! Menjetek bamba cselédnek, szolgának valamelyik annyira imádott nyugati országba! Majd ott megtanuljátok, hogy milyen az, ha nem mondhatod azt, amit akarsz és hasonló stílus mellett csendben eltűnsz. Hajrá, mielőbb próbálkozz! Itt mi nem ezt akarjuk!
Eladott Ország
@Papuska1: Ez itt nem a fidesz szeminárium. Elmész te qrva anyádba! Önelégült pojáca.
Eltűntök ti a börtönbe szarházi geci! a.disquscdn.com/get?url=https%3A%2F%2Fmedia.giphy.com%2Fmedia%2F3o6ZtqsPFryOyYG3Go%2Fgiphy.gif&key=NozDZXLzApGAjgnry0dzLg&w=480&h=317
Eladott Ország
@Papuska1: A magyar átlagbérek a visegrádi országok között is az utolsó helyen állnak."Itt mi nem ezt akarjuk!"
kokopelli
@Eladott Ország: ..és a fórumban állította valaki,hogy a nyugati propagandával elcsá-
bítják a fiatalokat! Hát igen,mert egy jelenlegi 8,84€-s min. órabér mellé,még csábítani
is kell a fiatalokat!! Kiváncsi vagyok,hogy Jan.1.-től mennyi lesz a "csali"! ;-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.