Bogányi Gergely Liszt Ferenc- és Kossuth-díjas zongoraművész szekundált, az egészet pedig lefotózta az MTI.

A családok védelméről szóló nemzeti konzultáción való részvétel fontosságáról beszélt az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára kedden Vácon sajtótájékoztatón, ahol Nagy Feró énekessel és Bogányi Gergely Liszt Ferenc- és Kossuth-díjas zongoraművésszel kitöltötte a konzultációs kérdőívet.

A feladatot jól oldották meg, ahogy ez az MTI fotóin is jól látszik:

Őrület: Rétvári Bence Nagy Feróval együtt töltötte ki a nemzeti konzultációt – fotók

Őrület: Rétvári Bence Nagy Feróval együtt töltötte ki a nemzeti konzultációt – fotók

Fotók, címlapi kép: MTI/Szigetváry Zsolt

Rétvári Bence, aki a térség fideszes parlamenti képviselője is, úgy fogalmazott: az előző évek bebizonyították, hogy minden magyar állampolgár számára fontos a nemzeti konzultációkon való véleménynyilvánítás, mert a konzultációk Magyarország legfontosabb kérdéseit érintik.

(MTI)

86 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Erre felesleges költeni, mert nincs olyan hülye, aki ne helyeselné a célokat. Viszont tudjuk, hogy erre a látszat konzultációra csak a maffiakormány legitimációja miatt van szükség, illetve a NER társak adóforintokkal való kitömése a cél.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
moareka
...hogy a csodazongorát kitaláló Bogányi egy seggnyaló, azt tudtuk, a másikról csak sejtettük...
Nessy
Az egyik olvasott, a másik rajzolta a X-t a megfelelő helyre!
tudode
Nagy Feró vajon kivel fogja elénekelni, remélhetőleg nemsokára:
.
---- FIDESZ - Rendszerzáró Házibuli
www.youtube.com/watch?v=R6VK_VVsBFI
.
Természetesen már akkor is ZSEBHOKIZVA LÉPVE a mai vásott kölök az ORSZÁG SZÍNPADÁRA!
.
Sajnos,pedig a RENDSZERVÁLTÁS REMÉNYSÉGE volt, ma már alá állhatna a saját testnedve alá!
.
Az ÉLET ISKOLÁJÁBAN narancsos bukta előbb, v utóbb BÚCSÚ a mini diktátortól!
Nessy
@Pegero: Megjelent már egyetlen korrekt feldolgozása a vissza küldött előző kérdő íveknek???
Kiküldött - vissza küldött db - %
Vissza küldötből értékelhető db -%
Minden kérdésre igen db %, nem db %
Összesen igen db % nem db %
És ebből lehetne konzekvenciát levonni. Ez egyébként csak az alap feldolgozás.
Az internetes kitöltésnél egy IP címről csak egy kérdőív!
Az, hogy bemondják a 90 vagy annyi százalékot, az minden csak nem ellenőrizhető, értékelhető válasz!
nezelodo
Erre felesleges költeni, mert nincs olyan hülye, aki ne helyeselné a célokat. Viszont tudjuk, hogy erre a látszat konzultációra csak a maffiakormány legitimációja miatt van szükség, illetve a NER társak adóforintokkal való kitömése a cél.
advocat
Bogányi uram. Nem fogy a csodazongora? Valamit tenni kell, hogy esetleg a kormány, minden iskolába vesz egyet? Ha már nem kell több focipályára? Ferónak is jól jön, ha néha írnak róla, mert már nem sok vizet zavar a rockban.
Jozefina
Szégyelhetik is magukat!!!?? Ha van ilyen érzetük???
namihami
Az egyik csinált egy eladhatatlan zongorát.
A másik most gitáron töfi a fejét? Esetleg beéri azzal, ha csak a bank csönget majd a telefonjára?
A Kormosbence pedig akkora senki, hogy írni se érdemes róla. Csak sűrűbben vannak vele a képen.
Nessy
@Pegero: Na, ezt a szöveget nem igazán lett volna célszerű előadni statisztika vizsgán. Tudod, valamikor egy jól feldogozott, értelmes kérdéseket tartalmazó felmérés, kérdőív feldogozása akár a termelést is meghatározhatta. Mit, milyen formában érdemes pl.gyártani, milyen árfekvésben,stb. Igaz, egy ilyen kérdőív egyenlő lett volna egy szekundával. A "rossz dumát" kikérem magamnak! Én korrekt stílusban válaszoltam!
csipetke
Ismét egy nagy csalódás,Nagy Feró is beállt seggnyaloncnak..
creativehun
@csipetke: Feró már régóta csontig ható orális prosztatamasszázsban részesíti az orbán nyájat...gondolom kevés a nyugdíj..köll a böske utalvány meg egy kis aprópénz!
Desischado
feróban csalódtam, a többi meg egy bélféreg, vele együtt. A kérdések manipuláltak, és széttéptem, és ment a kukába, ahová való!
division
Feró már régen nem a Nemzet Csótánya, valamikor még az volt mint a Beatrice frontembere, lázadtak az akkori rendszer ellen, betiltották a koncertjeik egy részét, dalaik sem jelenhettek meg. Az X-Faktor óta ő már nem az aki volt.
desiro
A levél sorsa nálam széttépve a kukában landolt, és mindez úgy, hogy a fideSS férgek jól lássák.
kereső
@Pegero: 00:39 De jól érted elterelni a szót. @Nessy csupán "szakmai" szempontból minősitette a kérdőivet?,Te meg hablatyolsz itt olyan dolgokról,aminek semmi köze a kérdéshez.
Amúgy meg ,ez az egész egy igazi szemfényvesztő ujjgyakorlat a hatalom részéről- amit először a goebbelsi propaganda alkalmazott anno. Ha már úgy döntöttél,hogy beszéljünk másról.
dr. prédikátor
Patkányok ha találkoznak!Mocskos geci fityma csürhe!!!
csipetke
@desiro: 4:31 Ejnye! Legyél egy kicsit zöldebb,én a szelektívbe tettem :)
nezelodo
@Pegero: A Hazafias Népfront, többek között a Pozsgai és Mikola " mint fiatal demokraták" is ott nevelődtek, mindig 99,8 %-al nyerte a választásokat, és mégsem verte a nyálát ezzel még a Kádár sem a pártkongresszusokon. Pontosan tudta, mit ér az a választási százalék, és kussolt. Orbánnak, aki feltétlen híve volt a rendszernek családilag, (a többi megvilágosodott fideszessel együtt, nem sorolnám fel helyhiány miatt őket,) már nincs szeméremérzete, naponta harsogtatja a sameszaival szemérmetlenül a képünkbe a nemzethy győzelmet, a fülkeforradalmat, meg a kétharmadot. Hiába, abban a miliőben amiben született, ismeretlen a szerénység, mint fogalom.
mackoka46
Minek kellett tölteni, hiszen benne vannak a válaszok, mármint a kukában.
justhpeter
Három senki összeállt és nyilvánosan megmutatta kik is ők. Senkik.
desiro
@csipetke: A kedvenc hangulat javítómban történt ott nincs szelektív.
kereső
Akkor most idézek,mert ezt muszáj!"Idézni vagyok kénytelen bizonyos háromnevű NER-szolga épületes irományából, amely remekül megvilágítja azt, amiben élünk. Ahol egy örökösen frusztrált kisember megfogta az Isten lábát és azóta sem bírja elengedni az érzést, és ahol egy egészen felfoghatatlan nagyságú cselédmentalitású alattvaló hadsereg rágja szájba naponta, hogy az Istennek az a dolga, hogy Istent játsszon és elégtételt vegyen egy egész országon azért, mert a bántalmazó apja nem csak ünnepnapokon kergette a megterített asztal körül:

… mára valamiféle megfoghatatlan tulajdonosi szemlélettel mindenki birtokosnak érzi magát az állam minden ügyében. Autópálya, kórház, stadion épül? Ne ott építsék, inkább itt, sőt, egyáltalán ne építsék, hiszen az én adóforintjaimból készül, majd én megmondom, hova menjen a pénz!

Pedig dehogy mondod meg. Nem mondasz te meg semmit.

Közvetlenül nem te döntesz arról, hogy mire fordítják a befizetett összeget. (…) Fontos szabály, hogy mindig el kell fogadnod a többség akaratát, ami nem azt jelenti, hogy kisebbségi szószólóként konkrétan le vagy szarva, de egy picit mégis.

Nos, itt vannak a te adóforintjaid. Az imádott közpénzed, amit állandóan fetisizálsz és magadnak tulajdonítasz. A többség által megválasztott képviselők döntenek arról, hogy mire fordítsák, mire nem. Ha nem tetszik, vársz pár évet, és máris befolyásolhatod az eseményeket a választásokon.

Egyet nem tehetsz. Nem kérdőjelezheted meg egy háromszor egymás után kétharmaddal megválasztott kormány döntéseit, amelyek a többségi akaratot képviselik.

Ha másképp gondolod, vagy lennének javaslataid, akkor a megfelelő formában tárd elő, nem pedig méltatlankodva, ordítva, hőzöngve. Te ugyanis a kisebbséghez tartozol. Míg arról beszélsz, hogy a rendszer korrupt, így szar, meg úgy szar minden, hogy „lopnak”, addig az emberek döntő többsége ezt másképp látja. Nekik tökéletesen megfelel a jelenlegi irány, nyilván ezért is alakít újra és újra kormányt Orbán Viktor."...
kereső
.". Nem hangerőre adják a politikai többséget, igazán észrevehetted volna már.

Ha demokratikus érzésű, felelős polgár vagy, akkor szépen, méltósággal elviseled az ellenvéleményeket. (…) senkit nem érdekel, hogy te, Mr. Ego, miért óbégatsz a közpénzekről, miért vannak pompás ötleteid, amelyek mögé viszont nem tudsz többségi akaratot állítani.

Mellesleg fizetsz adót? Persze, csak félve kérdem. Mert ha nem, akkor végképp legyél szerény. (…) Az olyan ember, aki nem adózik, de közösségi ügyekben másoknak osztja az igét, minimum farizeus.

Azt hiszem, ezt itt nem igazán lehet félreérteni. Tiszta, világos, érthető. Ezt üzeni nekünk az eliten kívüli falusi gátlástalanság ideáltípusa, a széles nyilvánosság elől hermeneutikusan elzárt stúdiókba gyáván bemenekülő néptribun, aki rühelli az értelmiségieket, de mindig kéznél van egy lejárt szavatosságában is örökzöld dakota szellemesség, amivel a nép egyszerű gyermeke kompenzálni próbálja, hogy valójában egy ócska akarnok, akinek a hatalom nem eszköz, hanem pusztán önmagában vett megélhetési cél.

Ez itt az április 8-a óta tartó folyamatos elégtétel elvétele azoktól, akik szerint az általa épített nemzeti poszkommunizmus nem minden világok legjobbika, akik a közpénzkurvának állt szócsöveivel ellentétben nem úgy érzik, hogy ez egy igazságosan és zökkenőmentesen működő jogállam. " Kolozsvári szalonna"
ittott
@Pegero: nem olvastam, de kaptam, láttam ki a feladó, feltéptem, ránéztem, kidobtam.
papa.49
Csótány eddig is tudtuk, hogy szarházi II/II. bejelentő voltál ,,mószeraranka,, de most még azt is megfejelted !!!
Aki Én
Hát, Feró is megtalálta öregkorára az ő rendszerét. Nem gondoltam, hogy az örök lázadó majd pont a legaljasabb, leghazugabb, legkorruptabb rendszernél köt ki.
Csak az a meszesedés ne lenne...

A konzultáció pedig egy megtévesztő, álszent hazugság.
Cicamama55
Feró, Feró! Levettek a két rockos lábadról, s a lápos talajban eltűntél..
magyarbakancs
Minden szarban van valami jó.
Lelehet húzni.Arra születni kell, hogy egyetlen szóval tudjuk éreztetni valakivel: ő egy darab szar.
Laurell Kaye Hamilton
szép új világ
Pataki Attilát hiányolom ebből a csapatból...
papa.49
@wagabund: Érdekes módon pár évvel ezelőtt sóhajtozott, hogy tönkrement, anyagilag, aztán felült a pódiumra, és egyszeriben rendeződött az anyagi helyzete!!!
Én nem sajnálom tőle cseppet se, de nem is adtam el magam soha ,,egy tál lencsért,, !!!
tulipan
Még fénykorában is utáltam ezr a Pondrót!!!
wagabund
@papa.49: igen, elékszünk azokra a nehéz időkre...véletlenül láttam a házát, leesett az állam.
nezelodo
@Pegero: Tökéletesen igazad van. kiegészítetted a triumvirátust. A harmadik pedig még mindig osztja az észt, ha szerencsénk van csak péntekenként.
nezelodo
@Pegero: Igyekszek a népbutítást kerülni, hála Istennek nem a fideszes oktatás emelte az ismereteim szintjét, ott csak egyre meredekebb az út, lefelé. Nem veszed észre, milyen kitartóan züllesztik az oktatást, legyen az alapoktatás, középiskola, vagy felsőoktatás? A szakmunkásképzés pedig már csődben van, a hiányszakmákban nem indul képzés. Mit csinál a vezetés, hogy nem látja a káoszt? Jó, többsége a kétharmad képviselőinek a foxi-maxin végzett. Meg is látszik rajtuk.
Nessy
A "szakképzés" eredményéről meg kell kérdezni azokat,akik alkalmazzák ezeket az ifjakat! Úgy néznek egy modern gépre, mint boci az új kapura!
Az ifjú kedvesnővérnek "megoldhatatlan feladat" egy mozgásképtelen beteg alatt harántlepedőt cserélni egyedül. Hegesztő szakmunkást keresett egy cég, 10 jelentkezőből 1 tudta megoldani a feladatot, de még azt is majd tanítani kell.
Ugyanis, nincs ahol a gyerekek a gyakorlatot elsajátítsák, a modern gépeket, berendezéseket a tanműhelyek nem tudják biztosítani.
És most már egyre szükebb az elméleti oktatásuk is. Nem a kákán keresek csomót. Valamikor jó volt az elméleti oktatás, és sok cég vállalta az ifjak gyakorlati oktatását. Sok mindent az öreg szakiktól, a műhelyben jobban megtanultak, megértettek, mint a tankönyvekből.
nezelodo
@Pegero: Nem vitatom, hogy komoly pénzeket mozgatnak, és hol egy hangyányi eredmény?Nemesgörzsönyben? Itt a végeken max a duma hallatszik minden csövön. Egy fél megyényi területen pl nincs villanyszerelő képzés, (na jó 3 fő), klímaszerelő utánpótlás, burkoló, kőműves, lakatos, ács? Jó műköröm építővel Dunát lehet rekeszteni, bár nem nagy kunszt, olyan alacsony néha a vízállás, igaz, kellemesen meleg is, nem fáznának meg.
A CEU-val foglalkozik a vezér, holott "a minden görbe fánál egyetemeink, főiskoláink" szerepelnek jól a az álláspályázatok szövegében, úgy, hogy "pályázót onnan ne"! Na ezeket a kamu felsőfokú intézményeket is meg kellene gyomlálni. Az természetes hogy a rendőr szak-középiskolát végzett zsaru elipszilonnal írja a "kutyáját" a büntetőcédulán, de a csodaegyetemen végzett üdvöskék "smitpajás" helyesírása már vérlázító, főleg amikor a tanáraikat osztják ki, szerényen... Milyen lehet a szakmai tudása akkor? Szóval azt mondod jó az irány, és főleg az jó, hogy jó sokba is kerül.
nezelodo
@Pegero: Ja és miért zavar benneteket, hogy Bécsben milyen gondjai lesznek a CEU-nak? Bécs is Orbán Isten filiája? Vagy ott sem lesz megállásuk Orbán személyes bosszújától, (oxfordi sérelmétől)?
nezelodo
@Pegero: Nem a vakokkal van nektek gondotok, hanem a látókkal.
Rockxy
Nemjóezígy.
A kisferóval kellett volna kitölteni egy felest.
De ezek nem tuggyák, hogykell élni.
Fingjuksincs.
Mekkéne nékik mutatni.
nezelodo
@Pegero: Ne reménykedj, hogy csőlátó lennék, akkor ezerrel dicsérném a fidesz politikáját, a törvényesített lopást, ami itt helyben is lezajlott. Elég vastagon kárt is okozott a kormánypártnak. Hiszem, hogy a fideszben is vannak normális, rendes emberek, de még nem jött el az ő idejük. Ha eljön, megint tumultus lesz azon a jelképes damaszkuszi úton... Legjobb jelzés erre, amikor a közelmúltban megjelent a régi rendszer MSZMP-s kádereinek listája fideszes változatban. Annyira hiányos volt, hogy kapásból itt helyben vagy tizenöt közismert ilyen ember hiányzott róla. Közös ismertetőjük, hogy a személyük egy kézfogással (játékelmélet egyik szemléltetése) a jelenlegi vezetéshez jutnának el, a mára már igen kényelmetlen és a listán sem szereplő egykori megyei vezető, (57-ben országosan hírhedté vált) személyen keresztül. Innentől a szócsövetek dumája teljesen hiteltelen.
nezelodo
@Pegero: Látom ragadós a pártban a "Kellemes karácsonyi ünnepeket" kiszólás. Szóval nincsenek érvek. Igaz is, nehéz lenne védeni a védhetetlent. Azt pedig megértem, hogy annyira becsípődött nektek a Fletó. Őszintén szólva azon a tv vitán, ahol a Mr. Vileda nevet szerezte a publikumtól Orbán, én megsajnáltam, olyan szerencsétlen volt, és annyira könyörtelen volt a Gyurcsány.
Azóta már sokszor megbántam, hogy az érzelmeimet olyan emberre pazaroltam, aki nem rendelkezik egy szemernyi empátiával sem az elesett alattvalói iránt, pl. a rokkantnyugdíjasok.
Borsodi
A nemzet csótányai.Feró azt hitte ez recept a kék pirulára.
nezelodo
@Pegero: Na látod, jól látod Te a világot, ez Orbán és a fidesz ars poétikája...
szabadriport.files.wordpress.com/2015...
Pálinkafőző Rézüst
2 farok 1 pár...Szerencsére gyerekük nem lehet... bár ki tudja ezeknél...
nezelodo
szabadriport.files.wordpress.com/2015/05/tajgetosz-pusztulj-rokkant.jpg
Az előző válaszomhoz, Pegero barátomnak, és a karizmatikus vezérének hitvallása a rokkantnyugdíjas probléma kezeléséhez...
nezelodo
@Pegero: Neked is kellemes napot! Amúgy tetszik a rejtett erőforrás, és nem annyira rejtett szavazóbázisa az állampártnak messziről.. Hál Istennek errefelé nem fenyeget, hogy a Dr Flóri csapata labdába rúg. Úgyhogy csak óvatosan fikázd őket, mert az ország boldogtalanabb részében viszont a korábbi gyakorlatnak megfelelően még nagy szükségetek lehet rájuk.
tulipan
@durbincs: Áh, szóval bizonyíthatóan Te vagy, az a narancsos seggnyalló, félfarok, az Ákkcentusos romány Ploesti bánya-tahó ? az csapnivaló,+ rettenet színvonaltalan ?
tulipan
@durbincs: Te narancsos seggnyaló félfaroknyi Sügér!Há' má' Te is elkoptál : Az a Ploesti bányakecó nem véd meg? mit vergődisz ? Hisz Te nem vagy egy boa ? csak egy sima gyűrűsféreg ? /gyengébbeknek giliszta ? / hát tartsd magad mindig ehhez ? Hja, magyarul nem tanítottak Ploestiben ? Az a ronda romány Ákkcentusod , bizony leleplez, szerencsétlen
tulipan
@durbincs: Te narancsos seggnyaló félfaroknyi Sügér!Há' má' Te is elkoptál : Az a Ploesti bányakecó nem véd meg? mit vergődisz ? Hisz Te nem vagy egy boa ? csak egy sima gyűrűsféreg ? /gyengébbeknek giliszta ? / hát tartsd magad mindig ehhez ? Hja, magyarul nem tanítottak Ploestiben ? Az a ronda romány Ákkcentusod , bizony leleplez, szerencsétlen román zombi
keresztapa
@durbincs: @tulipan: Próbáljatok már meg emberi párbeszédet egymással. Az érzelmek nem biztos, hogy jó társalgást biztosít. A köz előtt biztos, hogy nem.
tulipan
@keresztapa: Nem kíván lehetetlen,ez egy tök hülye! ! Semmi mást nem képes kiokádni!!!@tulipan:
tulipan
@Pegero: Na látod, a képet mindenki tetszése szerint értel,ezi!! :) Neked sem ártana egy érelmező szótár!!! _)
tulipan
@Pegero: Direkt neked való,a valóság!!! :)
nezelodo
@Pegero: december 08. 18:40.
Kedves kolléga, ez nem az a lap, hol a saját fényképedet kell elküldeni! Másutt keresd, azokat akik a Te társaságodra vágynak! Ahogy elnézem a durbincs igen körüludvarol... Lehet, hogy neki is elküldted az önarcképedet?
static.keptelenseg.hu/p/524b8f746f70f0...
tulipan
@Pegero: IGAZÁN sajnállak, hogy olyan szar és egyhangú az életed, de eddig de és most sem érek rá veled foglalkozni! :)l
Yoda69
Igy lesz a nemzet csotanyabol a nemzet patkanya.
tulipan
@Durbincs:Te ostoba, sötét narancsos segglyuknyyaldosó félfasroknyi Sügér! Ugyebár Te nagad vagy az a 30IQ-s 30milis & Sexmanias-bálvány,a Ploesti a bányakecokban, ahol előbb kimászztál a mocsárból, majd rakonyként lógicálsz a javerjaiddal a bényaöszvérvizeletpálasz mértéktelen nyakalása közben, bémuljátok Shikarival a narancsos haverjaitok falakon levő meztelen fényképeit? Majd elbódúlva firkálatjátok a parancsba kapott listiátokat! Hordjátok el magatokat,degenera gumbolettek ..!!!
Ploesti ipari hulladék és HIRDETŐS SEX STRICIK!!!? Te túlóraérintett ... Hja, ebben a"útszéli" szakmában, bizony...?azt a különítményes múltad, még ki se lett beszélve ? Te minivirslis,a lexikontól nem nő 5 cm-re ám a répád ? nem tudtad ?az ezüst colostokod meg behomályosodik az ötperces mérésektől ? azt hogy kezeled ezeket, ha rád jönnek az epilepsziás rángásaid? na akkor meg indul a zseb-hoki ? titokba ? a gyűszű-kékkel ?
azt utána nyugszik is a pöttöm bicebóca mi, torzszólüttke? narancsos...nyálgép!
tulipan
@Durbincs: Te ostoba, sötét narancsos segglyuknyyaldosó félfasroknyi Sügér! Ugyebár Te nagad vagy az a 30IQ-s 30milis & Sexmanias-bálvány,a Ploesti a bányakecokban, ahol előbb kimászztál a mocsárból, majd rakonyként lógicálsz a javerjaiddal a bényaöszvérvizeletpálasz mértéktelen nyakalása közben, bémuljátok Shikarival a narancsos haverjaitok falakon levő meztelen fényképeit? Majd elbódúlva firkálatjátok a parancsba kapott listiátokat! Hordjátok el magatokat,degenera gumbolettek ..!!!
Ploesti ipari hulladék és HIRDETŐS SEX STRICIK!!!? Te túlóraérintett ... Hja, ebben a"útszéli" szakmában, bizony...?azt a különítményes múltad, még ki se lett beszélve ? Te minivirslis,a lexikontól nem nő 5 cm-re ám a répád ? nem tudtad ?az ezüst colostokod meg behomályosodik az ötperces mérésektől ? azt hogy kezeled ezeket, ha rád jönnek az epilepsziás rángásaid? na akkor meg indul a zseb-hoki ? titokba ? a gyűszű-kékkel ?
azt utána nyugszik is a pöttöm bicebóca mi, torzszólüttke? narancsos...nyálgép!
tulipan
@Pegero: Nem lehet, hogy inkább a tükörképednek..?
tulipan
@Pegero: Tőle reszket, ennyi év után is, a narancsos hájpacni, nem kicsit, de nagyon

hirklikk.hu/kozelet/gyurcsany-orok/34...
nezelodo
@Pegero: Na látom elvégezted tegnap is az illiberális Istenednek tetsző esti imádat, mint jó dakota keresztény! Remélem ez életed fő műve lesz ez az úri polemizálás, ami a műveltségedhez passzol, és nagy sikert arat a hozzád hasonló művelt közönség körében.
nezelodo
@Pegero: Hehe... Látom nagyon belehabarodtál a Fletóba! Majd csak el tudod érni, hogy járjon neked is egy fidesz kesergőt! De vigyázz magadra baljós jeleket küldesz a mentális állapotodról. Egyik sem érdemli ám meg, hogy beáldozd magad, akármennyit is fizet. Előbb utóbb mindenképp mész úgyis a lecsóba.
nezelodo
@Pegero: Nem is rossz a jó lecsó, egészségedre! De azért vigyázz, most halt meg az egyik családilag együtt ebédelős barátja a mini elnökünknek, (nem a lecsótól), aki húsz éve hajtogatta, akinek ilyen barátja van, mint neki, nincs is szüksége ellenségre. Csak amikor már komolyan is gondolta, már késő volt.
nezelodo
@Pegero: Szeretem amikor pengeéles logikával indokolsz dolgokat, olyan tiszteletreméltó elme vagy, néha azt hiszem te vagy a csengeri magánasszony hódolója. Na pá...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.