Mindenesetre az ő kompetenciái közé ez nem tartozik, és azt sem tudja, mi az igazság, de elfogadhatatlan, ha az egyetem nem tartotta be a törvényt.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Gondolom, a nemzetközi felmérés azért hozta ki Bécset a legélhetőbb városnak (Budapest a kanyarba se jutott), mert a bécsi polgármester hülye.
A legszebb a dologban az, hogy ezt éppen egy Taplósnyali szintű véglény bírta közkinccsé tenni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
colibri
Ideje végleg nyugdíjazni magát, már annyira zokni, hogy világért se vállaljon el még egy ciklust! Legalább a feleségének lenne annyi esze, hogy lebeszélné. Bár, lehet a helyében én is örülnék, ha minél kevesebbet van otthon...
kisrigó
Nem igaz, hogy mennyi ideje vegzálják a CEU-t, és tarlós inkább bevállalja a tájékozatlan majmot, nehogy színt kelljen vallania. Amúgy, ha véletlenül igazat mondott ti. ,hogy nem tudja, az is gáz. Arra persze volt esze, hogy a bécsi polgármestert negatívan minősítse! Biztos dicséretet vár a gazdától, hogy ő is alkalmazta a Macront minősítő dumát, amit a kedves vezető mondott.!
RonaGyuri
A derék újrázásra készülő főpolgink beszólt bécsi kollégájának

Az sincs teljesen magánál, aki őt erről kérdezte

Hogy stílusos legyek meglehetősen égő volt a derék atv.hu műsorában mikor a főváros derék újrázásra felkért főpolgármesterét látták vendégül. Mint azt a portál írja „A CEU Bécsbe költözéséről, a színházi taóról és a BKK-vezér menesztéséről is kérdezték az ATV Egyenes Beszéd Kontrában Tarlós Istvánt”.
Hogy őszinte legyek az ő „kompetenciájába tartozó” ügyekben is hozta magát, na de amit a CEU ügyben tudott mondani, az még tőle is meglepő.
Kezdve attól, hogy „ez az ügy nem tartozik a kompetenciái közé”, azon keresztül, hogy „nem is tudja megállapítani, hogy amik elhangzottak, azok közül mi az igaz és mi nem.”, egészen odáig, hogy „vannak jogszabályok és törvények, melyeket minden egyetem betart, állítólag ez az egy intézmény pedig nem és szerinte ez elfogadhatatlan”. Majd ehhez hozzá tudta tenni, hogy „ő személy szerint ennek sem tudta az igazságtartalmát ellenőrizni, de szerinte azok sem, akik most a leghangosabban verik a dobot.”!
Ezek után a riporter – ez sem volt teljesen magánál (tényleg nem értem milyen választ várt?) – azt tudta tőle kérdezni, hogy mit szól ahhoz, hogy „kedd délelőtt egy konferencián Michael Ludwig, Bécs polgármestere örömét fejezte ki és közölte, hogy büszke rá, hogy a CEU Bécsbe teszi a székhelyét”, hozzátéve „ itt „a szabadság levegőjét” szívhatják, nem kell politikai szabályozásra számítania az egyetem vezetőinek”!
A derék főpolgink magához, pártjához és a mai matyar rögvalósághoz méltó választ adott: „A bécsi főpolgármester még új és valószínűleg nem tudja, mi a dolga és mi nem a dolga”! =))
RonaGyuri
a 444.hu megállapítása igencsak korrekt: Nem lépte át az ingerküszöbét! =))
Clavigo
Asszem,,kezd a hányingerem állandósulni ettől a Zországtól.. Teljesen mindegy,,,,,éppen mi az aktuális történés,," diadal,győzelem". ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.