Pécsi Ildikó fia, Csaba az ügyvédjével érkezett a bíróságra, egykori neje, Pártos Csilla pedig új kedvesével, aki egyben az ügyvédje is.

Pártos Csilla és volt férje már évek óta küzdenek egymással a bíróságon a válás utáni vagyonmegosztási perben.

A válás után fiukat a bíróság Pártos Csillának ítélte, aki egyébként már 3 hónapja kiköltözött az ingatlanból. A jogerős ítélet, miszerint ki kell költöznie a lakásból, nemrégiben született meg.

A műsorvezetőt új párja, Dániel dr. Gerencsér Andrással együtt védi a bíróságon:

„...szerencsére erős férfiak vesznek körül, most már a párommal, Dániellel kiegészülve véd dr. Gerencsér András, és a fiam is mellettem áll,

úgyhogy a legjobb kezekben vagyok, a többit a sorsra bízom” – mondta egy korábbi tárgyalás előtt a Blikknek Pártos Csilla.

Cikk- és címlapkép: Facebook/Pártos Csilla

(Blikk)

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gulyasgyula
@karma1: ...Egy 20-éves fiunak akkor jár valami ha az apja meghal és örököl ...Addig éljen abból amiért megdolgozott ...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gulyasgyula
@vacsi: ...Mi van ha lelakták a tartásdíjat ...Elég régen tart a per ...Randa ügy ez és olyan """pénzéhes """szinezete van ...Az ügyvéddel kapcsolatban ::: Most az ügyvédet használja ki a ""HÖLGY """ neki mindegy csak nem keljen fizetni ...
darvinkettő
@gulyasgyula: Tartásdíjat lelakni nem lehet.A megítélt tartásdíjat ki kell fizetni.Vagy leülni :)
gulyasgyula
@darvinkettő: ...Rosszul tudod ...A szomszédomba most vált el egy 40 -es éveikben járó pár ...Két iskolás leány maradt az anyával és nincs tartásdíj mert az apa lemondott s házrészéről ...Itt jogcím nélküli lakóként laktak évekig ...
karma1
@gulyasgyula: Okostojas! Tartasdijat nem lehet lelakni, az jar a gyermek utan. Minden gyermek utan 20 %-a a ferj jovedelmenek. Akinek viszont mar 3 gyerek utan kell fizetni (vagy tobb utan), akkor max. csak 50 %-at a ferj fizetesenek vonhatjak le.
Sehol nincs leirva, hogy a gyermektartas atvalthato (megvalthato) lakberben!
A masik dolog: Csilla es a fia a sajatjukban laktak, mig Csabika is ott elt - a semmirekello kolok Csilla beleegyezese nelkul jatszotta at az anyjanak a hazat, amibol aztan az oregasszony szepen kiverte a menyet, de a verszerinti unokajat is.
Inkabb a tohonya csabikat kellett volna eloszor elovennie a birosagnak, hogy ugyan menjen mar el dolgozni, vagy ha nem akar, az sem baj, de a gyerektartast mindenkeppen fizesse ki.
Amikortol a banya tulajdonosa lett a haznak, attol kezdve nem adott oda semmilyen kozuzemi szamlat Csillanak, aki ezert nem tudta fizetni a haz szamlait sem.
A ven szipirtyo megerdemelne, hogy "a nagy harcaban" jol alulmaradjon.
Mondjuk Csilluska is megeri a penzet, de ettol fuggetlenul meg mindig o van erkolcsileg magasabban, mert felnevelte a fiat a legnehezebb idoszakban egyedul, penz nelkul, ferfi tamogatasa nelkul.
Az pedig, hogy az ugyvedjevel lett viszonya, az nem az elso es nem is az utolso eset a vilagtortenelemben.
Mindenkinek a sajat lelkiismeretevel kell elszamolnia, plusz az ugyvednek is a sajat ugyvedi etikajaval kapcsolatban is.
Ennel melyebben nem ismerjuk a kapcsolatukat, ezert iteletet se mondjunk felettuk - ami latszik a bulvarban az ugybol, abban a ver-nagyanyo eleg pocsekul viszonyul a sajat verehez...:o(((
gulyasgyula
@karma1: ...Te nagyon tájékozott vagy család dolgában ""OKOSTOJÁS """"...Az Én szomszédomba akkor se fizet gyerektartást a volt férj , a volt feleségé lett a ház és ezért Ő tartja el a gyerekeket ...
karma1
@gulyasgyula: Hogyne volnek tajekozott, te nagyon okos! En is gyerektartas nelkul nneveltem fel a gyerekemet, ettol fuggetlenul a gyermekem edesapjaval kituno kapcsolatban vagyunk. De ez egyedul a kettonk erdeme, hogy meg tudtuk oldani emberi modon, kulturaltan a kapcsolatunkat, es hogy a mai napig a legjobb baratok vagyunk, es a kozos gyermekunk mind a kettonket imad. Nem vagyok benne biztos, hogy ennek a pernek a vegen a Szucs csabika kisfia egyaltalan valaha is ra fogja-e nyitni az ajtot a nagyanyjara, aki igy jart el vele. (Mert lehet, hogy az unoka a faterjara sohasem fogja ranyitni az ajtot, mert szucs csabika b@szott fizetni gyerektartast. Sotet a fater (szucs csabika) es sotet banya a nagymutter (pecsi ildiko)

A szemelyneveknel a kisbetu nem a veletlen muve!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.