A miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója szerint az Európai Parlament (EP) "saját szabályait is semmibe véve" tárgyalja újra az egyébként többséget nem szerzett javaslatot a humanitárius vízumról, amelyet migránsvízumnak nevezett.

Bakondi György kedd este az M1 aktuális csatornán úgy fogalmazott: az EP balliberális többsége talán érzékeli, nem biztos, hogy ezzel a többséggel rendelkezik majd a májusi választás után és ezért igyekszik minél több, az EU-ban, az ENSZ-ben vagy Soros György csapataiban megfogalmazott elgondolást jogszabályba önteni.

Bakondi: az EP saját szabályait is semmibe véve tárgyal újra a migránsvízumról

Középen Bakondi György

Fotó: kormany.hu/Botár Gergely

Azt mondta: van Európában 6-8-10 ország, amely támogatja az illegális migrációt és megfosztaná illegális jellegétől, hogy legálisan kaput nyisson azoknak a millióknak, akik Afrikában, Ázsiában, a Közel-Keleten várják a lehetőséget, hogy a jobb élet reményében bevándoroljanak.

Bakondi György felhívta a figyelmet arra, hogy Németországba mennyien érkeztek az elmúlt években és közülük milyen sok embernek kellene távoznia, mert nem kapott menedékjogot. Ezért szerinte azoknak a százezreknek és millióknak – akik ezt az új lehetőségként "meghívólevélként" értelmezik és elindulnak valamelyik, a befogadásukat önként vállaló európai országba –, a visszaküldése vagy "illegalitásba húzódása" egyre súlyosabb belbiztonsági, gazdasági és társadalmi következményekkel járna.

(MTI)

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
December elejétől titokban imádkoztam, hogy ne menjen el a Mikulás bakondizás nélkül és lám, jó sz isten, megadta nekünk az evangéliumot Mikulásra.
Én biztosan el leszek a Bakondi által közölt jó hírrel és a szívem csordultig telik meg ha arra gondolok, hogy ide hiába özönlenének a migráncsok hosszú tömött sorokban, Orbán a Nemzet Szégyene bizton megvéd minket.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
Kérdezze már meg valaki ettől a seggnyalófól, hogy melyik az a csorda, amelyik, ha egy agymenése nem megy át, akkor változatlan szöveggel képes három nap múlva ismét beadni.
És ha akkor se megy át (át szokott csúszni), akkor átír két szót és ismét.
Kétharmadost pedig úgy játszott meg, hogy egy laza trükkel benyomta valamilyen helyi felesbe.
Saját dolgaiknál erősen működik a Parkinson szomszéd.
Nessy
Elmehetnének már év végi szabadságra hazánk nagyjai és megmondó emberei! Nem lehetne legalább most csend és béke? Bár lehet, hogy ezért fogadtatják el egy rosszabb törvényt a másik után, hoogy mire
Nessy
@Nessy: lefagytam! Mire visszajönnek jövőre, addigra már mindenki beletörődjön a változhatatlanba!
mackoka46
Eltanulták a magyar maffia kormánytól.
tudode
Röhej az, amit megenged magának az un. MIGRÁNCS VIZUMMAL kapcsolatban "is" az egyik tagállam pletyósa, mivel még "csak" tárgyalás folyHAT az EP-ben, amelyet ŐFENESÉGE a végleges álláspont kialakítása után, mint MINDENT aláír!
.
Miközben a Menekültügyi hivatal az Mfor értesülése szerint
.
(...) """ 2018 szeptember végéig egyébként összesen 69 848 tartózkodási engedélyt adott ki a Bevándorlási és Menekültügyi Hivatal, ez közel 10 ezerrel több az egy évvel korábbinál."" (...)
.
A világháló szerint
.
www.google.hu/search?q=%C3%96z%C3%B6nleni+kezdtek+a+k%C3%BClf%C3%B6ldi+munkav%C3%A1llal%C3%B3k+Magyarorsz%C3%A1gra&oq=%C3%96z%C3%B6nleni+kezdtek+a+k%C3%BClf%C3%B6ldi+munkav%C3%A1llal%C3%B3k+Magyarorsz%C3%A1gra&aqs=chrome..69i57j69i60l2.2109j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8
.
Miközben Bokondi bá' GAZDIJA másfél éves tákolmány REVIZIÓVAL akkorát csavar, teker a társadalom mindenegyes tagján, hogy BELGEBED!
.
.

.
wagabund
Nagyjából 700 tagú az EP. nos ebből ha négyszáz megszavazza a vízumot a ránktelepedő csürhének, akkor a négyszáz megszavazót nem kérdezi meg a hazájában senki, hogy baszki, hogy is gondoltad ezt?...

mert ha bent vannak, akkor már Európának annyi...és a dánok hiába hoztak törvényt, hogy az elítélt bűnöző migránsokat egy lakatlan szigetre szállítják, de csak három év múlva...addig felkészülnek...az elítéltek pedig lepattannak a szomszédos országokba...

ott a művelt nyugaton mért ilyen debilek a vezetők? azt tudom, hogy jó pénzért bárki hülye lesz, de ennyire? vagy ilyen sok pénzt kapnak?
Nessy
@wagabund: Miért, nálunk ,megkérdezik a nem fidesz szavazókat? Ha lehet, a "konzultációt" ne nevezd annak.
szalai999
===_Itt találsz meztelen 18+ lányok a városodban : Huit.Re/Lanyok
justhpeter
December elejétől titokban imádkoztam, hogy ne menjen el a Mikulás bakondizás nélkül és lám, jó sz isten, megadta nekünk az evangéliumot Mikulásra.
Én biztosan el leszek a Bakondi által közölt jó hírrel és a szívem csordultig telik meg ha arra gondolok, hogy ide hiába özönlenének a migráncsok hosszú tömött sorokban, Orbán a Nemzet Szégyene bizton megvéd minket.
wagabund
@justhpeter: a szívszaggató írásod utolsó szavain felröhögtem...elnézést az érintettől, de nem bírtam ki...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.