Interjút adtak a konzervatív oldal nagy nevettetői, de sokkal inkább politikai krédó a beszélgetés, mint bármi, ami a humorhoz köthető.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Ha valóban hosszútávon gondolkodnak a közmédiában, akkor jól nyomják a propagandát. Azért jusson eszükbe egyszer az is, hogy micsoda károkat okoznak ezzel egy országnak. Na, az már nem humoros.
Két újabb lelki sérült propagandista.
kereső
Milyen "konzervativ"oldal? Meg milyen jobboldal? Egyik sincs- orbanisták=fidesz van, meg a többiek,akik ezen a körön kivül vannak.
"Konzervativ-" ,már ezen röhögni kell, kedves hvg. Néha olyan humorosak tudtok lenni ti is.
namihami
Ott vannak, ahová valók. Már évek óta egyhelyben topognak. Erőltetett "" jobboldali"" humor. Mintha lenne a humornak oldala.
A humor TÉMÀJA lehetne de ahhoz már gyengék. Példa rá pl. a Dumaszinház szereplőinek egy része. Ott is szerepel mindkéf oldal szimpatizánsa. Igaz, oda ezek már gyengék.
Keményen fábrysodnak...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.