Gyurcsány Ferenc és a szocialisták mindig csak elvettek a családoktól – mondta a kormánypártok nevében Nacsa Lőrinc, a KDNP frakciószóvivője szerdán Budapesten, sajtótájékoztatón, amelyen bemutatott egy Ők szavaztak a magyar családok ellen feliratú, MSZP-s és DK-s politikusokat ábrázoló tablót.

Forrás: prokontra.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

50 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
@Shikari a neobolsi hazaáruló: Hát igen. A világelső áfa és a 2010 óta megduplázott adónemek száma is ezt mutatja. A 330-as euró meg már igazán csak a hab a családok tortáján, az id bőven a családoknak. És hát ugyan a propaganda szerint nincs infláció, az árak valamiért mégiscsak az egekbe nőnek. Persze ez is csak családbarát alapon. Tehát ha igaz is lenne a hír, kétszer annyi azért elmegy családonként a megszorításokra, vagy nevezzük ahogy akarjuk.
Toljad lúzer, toljad csak. Kellesz kontrasztnak a gondolkodók mellé :)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
Nagyon nagy kuss van a rokkantakról- amire még az AB is azt mondta,hogy "alkotmányellenes"-vagy ezért kezdtek el megint gyurcsányozni?
percsi
@kereső: Olyan nincs, ha kell visszamenőleges hatállyal alkot egy új törvényt. Ami jogállamban tilos, de nálunk nem.
Gruevszki ügy nem törvénytelen. Ugyan is, aki segített megvédeni az országot a migránstól és Sorostól, az a szövetségesünk, tisztességes bánásmódban kell részesülnie.
Íme a magyarázata: www.atv.hu/belfold/20181123-orban-viktor-elmagyarazta-a-gruevszki-ugyet

2015-ben, amikor királyunk nem védte meg az országot a migránsoktól, amikor tízezrek feküdtek a pályaudvarokon, kétségbe esve kért segítséget az Osztrákoktól és a Németektől. Mind a két helyről azonnal a segítségére siettek, felszabadítottak bennünket. Érdekes, ez a két ország nem lett a szövetségese. Gruevszkinak elég volt a Macedón határnál elkezdeni a kerítés építését. Ki érti ezt?
A kvóta is az ő agyából pattant ki, nem Soroséból, kérésére vezették be: www.youtube.com/watch?v=FBOEXaUUjt0
kereső
@percsi: hiába a magyarázata, az nem irja felül még azokat az aljas törvényeit sem, amit megszegett/megszegtek.Nincsenek kétségeim,hogy ha kell azokat a törvényeket a stop sorost, az alapizé hetedik módositásával bevezetett cikkelyit, a gyülekezési tv.-t, és a többi mocskot szemrebbenés nélkül alkalmazni fogja- na nem a migráncsok ellen, mert azok nincsenek, hanem saját honfitársai ellen. Hiszen azért születtek . Süketen és vakon él aki ezt nem látja.
percsi
@kereső: Igazad van, egy a véleményünk.
"hiába a magyarázata, az nem irja felül még azokat az aljas törvényeit sem"
-Egy jogállamban az alkotmánybíróság feladata megvédeni a társadalmat a hatalmi elit túlkapásaitól.-
Sajnos ez csak papíron létezik!
kereső
@percsi: egfy jogállamban a hatalmi ágak szétválasztása biztositja a hatalom ellenőrzésének lehetőségét. Egy parlamenti demokratikus jogállamban a parlamentnek nem csak törvényhozói szerepe van,hanem ellenőrző is.Most úgy néz ki-hogy orbánnak van parlementje,nem az országnak- a képviseleti parlament nem tölti be funkcióját. És akkor még men szóltam az ügyszségről, és a sajtóról ( amely rosz nyelvek szerint a negyedik hatalmi ág! kellene legyen), ami majd teljesen megszűnt ma Magyarországon. Csak szócsövek vannak-a kormány=orbán-szócsövei.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.