Gyurcsány Ferenc és a szocialisták mindig csak elvettek a családoktól – mondta a kormánypártok nevében Nacsa Lőrinc, a KDNP frakciószóvivője szerdán Budapesten, sajtótájékoztatón, amelyen bemutatott egy Ők szavaztak a magyar családok ellen feliratú, MSZP-s és DK-s politikusokat ábrázoló tablót.

Forrás: prokontra.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

50 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
@Shikari a neobolsi hazaáruló: Hát igen. A világelső áfa és a 2010 óta megduplázott adónemek száma is ezt mutatja. A 330-as euró meg már igazán csak a hab a családok tortáján, az id bőven a családoknak. És hát ugyan a propaganda szerint nincs infláció, az árak valamiért mégiscsak az egekbe nőnek. Persze ez is csak családbarát alapon. Tehát ha igaz is lenne a hír, kétszer annyi azért elmegy családonként a megszorításokra, vagy nevezzük ahogy akarjuk.
Toljad lúzer, toljad csak. Kellesz kontrasztnak a gondolkodók mellé :)
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
Csillagszemű juhász ritka nagy barom vagy, KI NEM EMELTE A CSALÁDI PÓTLÉKOT 8 ÉVE ???
tulipan
TI IDIÓTA AGYATLANOK! Éppen TI NARANCSOS-KÖRÖSZTÉNY
papa.49
Nacsa faszkalap. MENNYI CSALÁDOT LAKOLTATTAK KI A SZOCIK ALATT, ÉS MENNYIT LAKOLTATTAK KI EBBEN AZ ÉVBEN A FÜTYISZ ALATT ???
Aki Én
@Shikari a neobolsi hazaáruló: Hát igen. A világelső áfa és a 2010 óta megduplázott adónemek száma is ezt mutatja. A 330-as euró meg már igazán csak a hab a családok tortáján, az id bőven a családoknak. És hát ugyan a propaganda szerint nincs infláció, az árak valamiért mégiscsak az egekbe nőnek. Persze ez is csak családbarát alapon. Tehát ha igaz is lenne a hír, kétszer annyi azért elmegy családonként a megszorításokra, vagy nevezzük ahogy akarjuk.
Toljad lúzer, toljad csak. Kellesz kontrasztnak a gondolkodók mellé :)
papa.49
@Shikari: Ez se igaz !!!
Az első Orbán kormány nem emelte, majd 2002. ben a szoci kormány emelte, és 2010. re 13500 Ft. !!!
A tények makacs dolgok csak a hülyék vitatkoznak a tényekkel !!!
tulipan
RABLÓ HARAMIÁK voltatok AZOK, akik a NÉP minden rétegétől ELVETTETEK-ELLOPTATOK MINDENT, hogy aztán most, látva mit MŰVELTEZTEK, az egyre vonakodó CSALÁSOAOKNAK valami aprót és némi jövőbeli esetleges igéreteket csöpögtassetek!
kissé felnőttem
ti se úgy kéregettétek össze a vagyonkátokat, hasonló sőt brutálisabb simlisebb módszerrel érdekes ám visszafelére takarózni osdi nevetsége 20 éve már birtokon belűl intéztek mindent
még a parlamenti felszólalásra is 4 perc a népé ??? ez már diktatura nem más de lészen ám egyszer böjt is éhezni fázni fogtok AKKOR ??? szar lesz ám
papa.49
@Shikari: Ez se igaz mert az elmúlt 8 év alatt a megélhetési költségek kb, meg háromszorozódtak, csak egy két példa a DIÓ kilója 3850 Ft. a MÁK kilója 2500 Ft. a tojás ára az elmúlt évben pont duplája az előzőnek !!!
Ja de nem lett nehezebb az emberek megélhetése !!!
solidedge
2008-ban a gazdasági válság olyan erős országokat is nehéz helyzetbe hozott,mint Németország. A Fidesz kommunikációnak sikerült (persze ehhez kellett a hülye magyar hallgatóság is) az egészet Gyurcsányra tolni. A Fidesz most is ezt szajkózza ennyi év után. Ez azt jelenti, hogy még mindig sok a hülye magyar aki beveszi.
percsi
@Shikari: Vezesd le légyszi, szeretném tudni, Gyurcsány idejében mennyi maradt a családoknak, és Orbán idejében mennyi jut a családoknak.
tulipan
Bizony narancsos Haramiák! Az egyre vonakodó CSALÁSODOK maguk voltak azok, akik a vár sok sok gyerek helyett, KIKÉNYSZERÍTETTÁK belőletek, hoyy LEGALÁBB ŐK kapjanak valamit!!!
Eriksson
@Apoca: Igazad van. Ennyi év után még a gyilkosság is elévül.
papa.49
@Shikari: Ez se igaz ,hiszen csak a tűzifa árát veszem alapul 2013. 2000 Ft. volt 1 mázsa akácfa, 2017. már 2800 Ft. ebben az évben 3900 Ft. !!!
Száz szónak is egy a vége a megélhetés 2010. óta minimum a 4-5 szorosére emelkedett, miközben pl. a nyugdíjak kb. 20 -35 % nőttek, én már benne vagyok tehát a saját bőrömön érzem, a ,,HATALMAS GAZDASÁGI JAVULÁST,, !!! Ez a két arány sehogy sincs egymással arányba !!!
papa.49
@Apoca: Visszamutogatni, csak a bolondok, az impotensek, a tehetségtelen senkik szoktak !!!
Avítos már ,,elmúlt 8 év,, annál is inkább mert az már a fütyisz érában MÚLT EL !!!
tulipan
@Shikari: Há' na ja, mer' NEKED, szorgos seggnyaló, persze volt fizetés növekedésed! Rohadék bozgor Vánsorcigány!
papa.49
@Shikari: Nézd meg a ruhák árát, vagy a cipő árakat, esetleg a gyógyszer árakat, vagy az üzemanyag árakat, a hús is jó példa míg 27 % volt afa addig kaptunk húst 8-900 Ft. közötti áron ma a 5 % afa mellett 1300- 1500 Ft az ár, de ez még sok egyéb élelmiszerre is igaz 1kg. szalonna 1500 Ft.!!! A gyümölcsökről, a zöldségekről nem is beszélve, 1 kg fehérrépa 1800 Ft, a szezonban a barack 3-5 Ft. volt, most az alma 2-300 Ft. Ezek mind olyan cikkek amit naponta kell venni, vagy a krumpli 250 Ft kilója, arról már nem is szólva, hogy a valamikori mezőgazdasági országban ma lengyel krumplit ehetsz, kínai hagymát stb.
Biztos van olyan is ami olcsóbb lett, pl. a lapos tévé, csak azt nem naponta kell venni!!!
papa.49
@Shikari: Akkor mikor veszel te 1000 Ft. most szín húst esetleg ,,nyesedéket,, !!!
A gyümölcs szerinted smafu, mikor volt az alma kilója ennyi SOHA, a barack, vagy a dinnye kilója több száz forint, hiába véded a véghetetlent nincs igazad!!!
Még egy egyszerű példát mondok, kb. 2-3 éve a bevásárlásnál két telepakolt zsák szatyornyi árúért fizettünk, 12-15 ezer Ft. ma egy telepakolt zsákszatyor kerül majdnem ugyan ennyibe, és nem azért mert kaviárt veszünk, csak a legszükségesebbeket, nincs ,,téliszalámi,, se !!!
percsi
@Shikari: Én tőled szerettem volna megtudni :(
csipetke
A fidesz vezérkarról is kéne egy tabló,a kis puhossal elöl,a felirat pedig lehetne ilyesmi:-EZEK RABOLTÁK SZÉT AZ ORSZÁGOT,ŐK TETTÉK TÖNKRE AZ EGÉSZSÉGÜGYET,OKTATÁST,MIATTUK MENT EL AZ ORSZÁGBÓL TÖBBSZÁZEZER EMBER...
csipetke
@Apoca: 14:50 Azt mondják,hogy aki folyton hátratekintget,az nem halad előre.Ez nyilván igaz is,mert már csak Bulgária,és Ukrajna van valami kicsivel mögöttünk,mi pedig a béka segge alatti mély gödörben dekkolunk,és orbánnal még csak esély sincs rá,hogy kikerüljünk onnan.
Volt 8 évük,hogy tegyenek valamit,de az ország kifosztásán kívül nemigen látni eredményt.
tulipan
Na.jó, akkor még egyszer ideirom. aza dnib, őgy látszik törölte!!!
TI IDIÓTA AGYATLANOK! Éppen TI NARANCSOS-KÖRÖSZTÉNYEK coltatok AZOK, akik FOKOZATOSAN MINDEN rétegtől elvettetek/ellopttatok MINDENT! Aztán néztétek az eredményt! Az peddig az lett, hogy a családok szápen BEINTETTEK és NEM hozták az édelgéssel remélt gyermekszámot! mint a Kádár koraszakban! A családok maguk KÉNYSZERÍTETTÉK ki belőletek, hogy legalább ŐK kapjanak valamit! VALAMI aprót és jövőbeli esetleges igéretket kaptak is!!!
1magyar
Ez így nem igaz. Adtak csak mindenkinek egyformán. Ami azt gerjesztette, hogy az ómigránsok CSAK ebből éltek.
Ez sem volt jó.
Gauntlet
Menjetek a transz a! Nyolc éve ti vagytok! Önkormányzati szinten 12!
tulipan
@Shikari: TE HAZUG DISZNÓ!! Avagy netán, Alzheimer kóros vagy és már elfelejtetted??? Éppen GYURCSÁNYÉK alatt és a válság előtt, nagyon optimistán őrületes költekezésben voltak a emberek! Mindenéle alkalomra vették fel a különböző köcsönökat Én még mindig emlékszem, hogy nem értetetem, hogy A még le sem törleszett összege után, Húsvétra, ballagásra, szülinapra, stb., megint vettték fel a köcsönöket!!! A lakáshitelekről, nem is beszéleve! Csak kapkodtam a fejem, azokban az években!!!
papa.49
@Shikari: Egy valamit ne feledj el 2009. gazdasági világválság is volt, néhány ország a padlóra is került !!! Az ,,istenkirályod,, nyilatkozta, hogy ,,köszöni a szociknak, hogy jó állapotban adta át az országot,, !!!
Ezt se kéne elfeledni, ez már 2010 őszén volt !!!
kereső
Qrva nagy szegénységi bizonyitványt állit ki magáról az orbán rezsim, hogy tiz év távlatából még mindig nem tudja a saját genyóságait mással magyarázni- mint Gyurcsány. Mint nyuszi a kalapból elővéve.Látszik,hogy a az ész Flinkeistein/a neve haló porában se legyen áldott, mert ezt a gyűlölködő politikát ő terjesztette el hazánkban/ hiányában habonyéknak csak erre futja-meg soros,meg migráncs.
Elvtárskáim ,baj van? A "pozitiv"szómágia nem működik? Mégsem tudjátok mindenkinek a szart lekvárnak eladni?
Rosz hirem van. 12 évvel ezelőtt amagyar jobban,szabadabban élt mint most.Ti minden5t megszálltok, betolakodtok a hálószobákba, rabszolgát csináltok a magyarokból. Ti nem vagytok magxyarok, ti a magyarok eltaposói,kiirtói vagytok. A történelem itélje meg tetteiteket, és a nem túl távoli jövőben egy tőletek végképp független biróság. 100X1000 év is kevés nektek.
Jozefina
Ha annyira száguld a gazdaság és dől a pénz eltolcsi bankjába, akkor miért nem hozta vissza a fidesz a 13-ik és 14-havi nyugdíjat??? Esetleg miért nem építi be mindezt a normál nyugdíjba!!!?? Egyszerűen azért, mert hazudnak, valótlanságokat állítanak!!!
magyarbakancs
"Fidesz-KDNP: Gyurcsány és a szocialisták mindig csak elvettek a családoktól"
Akkor emelték a családi pótlékot a duplájára.
Azóta semmi emelés nem volt.
magyarbakancs
@Shikari: Szeretem a csülköt mielőtt levitték volna az áfát 650 forint volt 1 kiló .Most 1100 forint egy kiló.
Ennyit az inflációról.
percsi
@Shikari: Biztos voltam benne. Pedig jó lenne, ha normálisan meg tudnánk beszélni, mi az, amit én, és mi az, amit te nem érzékelsz. Nagyon fontos lenne mindnyájunknak, hogy megértsük egymást.
tudode
Ez már FAVICCNEK is beillik kilencedik évi ZABRÁLÁS, zsibizés után!!!
.
Két haver beszélget!!
Te elhiszed, hogy a Viki egy éjszaka "tízszer" ÖRÖMET TUD SZEREZNI az asszonynak?
Na ne mondd, ez hihetetlen!
.
Nem baj komám MONDD TE IS!
.
Mennyé mongya ez az ÚJ HUSIKA azt, amit ő sem hihet el?
.
Aki Én
@percsi: 11:53 Felejtsd el, hogy azt az értelmi szintet megérted, amit egy fideszpropagandista képvisel.
kereső
@tulipan: én csak azon morfondirozok itt magamban,hogy a vállalatok hogyan fogják kimutatni könyveikben a ki nem fizetett túlórát? Hitelként?Dolgozói kölcsönként?Vagy ki nem fizettett munkabérként?Vagy egyszerűen ki sem mutatják? Bármelyik is lesz- mindegyik megoldás valamelyik hatályban lévő törvényt sért./adó,MT,számviteli Tv./-azon túl,hogy a dolgozókat egyszerűen rabszolgákká teszi-és anyagilag kárositja, törvényesen!
tulipan
@kereső: Lesz ezel megint, gondja sokaknak!
percsi
@kereső: Magyarországon csak egyoldali orbánctörvény létezik, az felülír mindent, csak azt kell betartani.
percsi
@Aki Én: Igazad van! Évek óta próbálom megérteni, de sajnos nem megy. És azért nem, mert eddig nem volt, ki elmagyarázza, hogy mit miért is. Hogy miért jó nekem, hogy mészáros milliárdokat érő yahtján kezeli a saját vagyonnyilatkozatát, semlyén helikopterrel lopja a szarvast, és országunk első embere szegény, mint a templom egere.
Eladott Ország
A fidesz bűnbanda, meg kilenc éve nem adta vissza, a svájci inedexálást.
- 2008 óta nem emelkedett a családi pótlék összege
-A 13. havi nyugdíj intézménye kiteljesedett, 2006, 2007 és 2008-ban a nyugdíjasok 13. havi nyugdíjuk száz százalékát megkapták
-14. havi nyugdíjat igért a fidesz, nem lett belőle 13.-se.
2003. február 4-én került sor, a szociális igazgatásról és szociális ellátásokról szóló törvény tárgyalására. A ma is aktív politikusok közül nem szavazta meg a törvényjavaslatot például Semjén Zsolt, Harrach Péter, Szászfalvi László (akkor még MDF-es honatyaként), Rogán Antal, Szijjártó Péter, Fónagy János, Németh Zsolt, Répássy Róbert, Tállai András és Farkas Flórián. A Fidesz frakcióból ötvenöten igazolatlanul távol voltak, nem szavaztak, nem merték vállalni döntésük felelősségét! Az igazolatlanul távol lévők között találjuk Orbán Viktort, Áder Jánost, Kövér Lászlót, Varga Mihályt, Lázár Jánost, Pokorni Zoltánt, Kósa Lajost, Selmeczi Gabriellát, Deutsch Tamást és Domokos Lászlót.
kereső
@percsi: és mi a helyzet akkor, amikor orbán sem tartja be a "saját" törvényeit- Gruevszki ügy!
simmering73
Százszor leírtam már, hogy a 2010-es országbitorlás óta 2-3 év alatt minden szociális juttatást elvett ez mocskos, népnyúzó, nemzetrontó, hazaáruló kormány. Rokkantnyugdíjas ismerősöm a szocialista kormányzás alatt, havi szinten 12-13 ezer ft támogatást kapott. Ezt mind elvették, elvették a nyugdíjas bérletét, elvették a közgyógy igazolványát. Így összességében durván 25 ezer ft mínuszt kapott ettől a szociálisan érzékeny maffia bandától. Úgy egyszerűen csak annyit üzenünk: elmentek ti a kurva anyátokba.
kereső
Nagyon nagy kuss van a rokkantakról- amire még az AB is azt mondta,hogy "alkotmányellenes"-vagy ezért kezdtek el megint gyurcsányozni?
percsi
@kereső: Olyan nincs, ha kell visszamenőleges hatállyal alkot egy új törvényt. Ami jogállamban tilos, de nálunk nem.
Gruevszki ügy nem törvénytelen. Ugyan is, aki segített megvédeni az országot a migránstól és Sorostól, az a szövetségesünk, tisztességes bánásmódban kell részesülnie.
Íme a magyarázata: www.atv.hu/belfold/20181123-orban-viktor-elmagyarazta-a-gruevszki-ugyet

2015-ben, amikor királyunk nem védte meg az országot a migránsoktól, amikor tízezrek feküdtek a pályaudvarokon, kétségbe esve kért segítséget az Osztrákoktól és a Németektől. Mind a két helyről azonnal a segítségére siettek, felszabadítottak bennünket. Érdekes, ez a két ország nem lett a szövetségese. Gruevszkinak elég volt a Macedón határnál elkezdeni a kerítés építését. Ki érti ezt?
A kvóta is az ő agyából pattant ki, nem Soroséból, kérésére vezették be: www.youtube.com/watch?v=FBOEXaUUjt0
kereső
@percsi: hiába a magyarázata, az nem irja felül még azokat az aljas törvényeit sem, amit megszegett/megszegtek.Nincsenek kétségeim,hogy ha kell azokat a törvényeket a stop sorost, az alapizé hetedik módositásával bevezetett cikkelyit, a gyülekezési tv.-t, és a többi mocskot szemrebbenés nélkül alkalmazni fogja- na nem a migráncsok ellen, mert azok nincsenek, hanem saját honfitársai ellen. Hiszen azért születtek . Süketen és vakon él aki ezt nem látja.
percsi
@kereső: Igazad van, egy a véleményünk.
"hiába a magyarázata, az nem irja felül még azokat az aljas törvényeit sem"
-Egy jogállamban az alkotmánybíróság feladata megvédeni a társadalmat a hatalmi elit túlkapásaitól.-
Sajnos ez csak papíron létezik!
kereső
@percsi: egfy jogállamban a hatalmi ágak szétválasztása biztositja a hatalom ellenőrzésének lehetőségét. Egy parlamenti demokratikus jogállamban a parlamentnek nem csak törvényhozói szerepe van,hanem ellenőrző is.Most úgy néz ki-hogy orbánnak van parlementje,nem az országnak- a képviseleti parlament nem tölti be funkcióját. És akkor még men szóltam az ügyszségről, és a sajtóról ( amely rosz nyelvek szerint a negyedik hatalmi ág! kellene legyen), ami majd teljesen megszűnt ma Magyarországon. Csak szócsövek vannak-a kormány=orbán-szócsövei.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.