ENNYIT A KÓSA SZAKÉRTELMÉRŐL!!! A befektetőknek, felső vezetőknek küldött jelzést a kormányoldal, amikor megvillantotta új túlóra-javaslatát, de néhány vállalati szinttel lejjebb szinte biztosan nem zajlottak egyeztetések a témában. Emiatt már most sok cégnél látható, hogy az üzem- és munkahelyi vezetők, hr-igazgatók nem tudnak mit kezdeni a rendelkezéssel. Ennél nagyobb feladat számukra, hogy egyáltalán embert találjanak a termelésbe és kezelni tudják az irgalmatlan fluktuációt - derült ki háttérbeszélgetéseinkből. Mégis sok helyen új szabályozás jöhet, ám ha azokat erőszakkal vezetik be, akár az adott cég/üzem létezése is veszélybe kerülhet a mostani munkaerőpiaci helyzetben.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Laca benne bízik kezdettől fogva

talán nem ártana, ha tud, elgondolkodnia

Jól van jól, persze hogy egyik sem százas, de a ma reggeli médiában jól megfér Köteles elvtárs tegnapi monológja és a napi.hu tényfeltárója: „
Összeomlás is jöhet a magyar munkahelyeken - itt a magyarázat

Ha az új túlóraszabályokat erőszakkal vezetik be, akár az adott cég/üzem létezése is veszélybe kerülhet.”
Röviden és velősen: lehet hülyének nézni – sokszor van is rá bőven ok – a magyar melóst, mint Kósáék teszik, de azért annyira mikor közismerten vadásznak a munkaerőre, akkor nem biztos, hogy nyerő velők kibabrálni. Ha annyi nincs is bennük, hogy az utcára menjenek, de azért a főnököket elküldik a sunyiba! =))
RonaGyuri
@Gauntlet: dehogy is nem, de Kósa Lalától ennyire fussa! =))
tulipan
Ugyan márr! Átgondova??? MUtassatok már 8 ÉV ALATT, legalább egyetlen olyan naramcsos "parancsolatot", amit nem kellett később módosítani, vagy eygenesen VISSZAVONNI !
RonaGyuri
@tulipan: bocsi de az unortodoxia épp ezt jelenti nem kell át- és végig-gondolni, mert úgy sem értenék! =))
Clavigo
Egyszer csak megborul valahol a szaros vödör.. és remélem,,hogy a " pofánb@szást " a szakszi-vezéreken fogják elkezdeni... ha már 2011-ben eladták-lemondtak a sztrájk-jogokról. Kíváncsi leszek,,meddig lehet ezt még folytatni,,

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.