Tarlós leváltotta a BKK vezetőjét, a főpolgármester-helyettestől pedig megvonta a fejlesztések felügyeletét.

A főpolgármester a Magyar Hírlapnak adott interjút, ahol beszélt, a BKK vezetőjének a menesztéséről és az e-jegyrendszer problémáiról. Tarlós István elmondta,

a projekt viszont nem dőlt be. A beruházás hét fázisból áll, ebből négy már elkészült. […] Az eszközöket legyártották, és azok felhasználhatók. A BKK vezetői nem követtek el olyasmit, ami valamilyen büntetőjogi tényállást kimerítene.

ami miatt személyi konzekvenciákat kellett levonnia, “az egy határozatlan, bizonytalankodó, félrevezető vezetői magatartás volt. Az utóbbi egy évben a központ vezetése jelezte ugyan, hogy bajok vannak a kivitelezővel, és azt is tudtuk, hogy ez egy problémás projekt. De mindig azt a tájékoztatást kaptuk, hogy a megoldás a küszöbön van.”

Tarlóst félrevezették, ezért rúgta ki a BKK vezetőjét

a projekt folytatódik. Ugyanakkor valószínű, hogy az önkormányzat elveszi a BKK-tól a feladatot.

tavaly volt a T-Systemsszel egy félresikerült akciója a központnak, akkor a vezérigazgató kapott egy mentőövet. Most betelt a pohár a BKK-nál. Egy túlduzzasztott, az indokoltnál erősebb jogosítványokkal felruházott szervezetté vált, amelyet ilyen formában már nincs értelme működtetni.

A múlt héten Budapesti Közlekedési Központ (BKK) felmondta az évek óta húzódó elektronikus jegyrendszer (RIGO) kiépítésére kötött szerződést, noha a kivitelezőnek korábban már 6,3 milliárd forintot kifizettek.

Cikk- és címlapkép: MTI/Szigetváry Zsolt

(Magyar Hírlap)

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
A mi Kósa Lalánk után most meg Tapló Pityut vezették félre :))))DD :)))) ??? Lóvé meg az ablakban..oszt jó napot.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Peller Anikó
Félrevezettek debil? Hülyékkel vetted magad körül? Vagy csak szimplán fideszgecikkel? Akkó monnyá le.
szalai7777
---Itt találsz meztelen 18+ lányok a városodban_ : Huit.Re/Lanyok
cikicakk55
Lehet hogy én nem értem az egész katyvaszt,deha Tarlósék elveszik ezt a projektet a BKK-tól, mi lesz a már kifizetett 14 milliárd forintos jával? Át adják acsutinak ,vagy Kuszaszemnek megőrzésre? Lehet,hogy ebből a pénzből repül Semmilyen Zsolti a maradék szarvasok kilövésére? 9 év alatt már megtanulhatja volna,hogy a főnököt kell legelőször eltenni láb alól. Esetében a Mikulással kellet volna kezdeni.
Donnawasta
Szeretnéd megtalálni egy nő egy éjszakát? Látogatás a = = > www.3xDate.top
terlasz
@Eladott Ország: Úgy tűnik, hogy ez a folyamatos reklám a Propeller biznisze, mert a jelentések ellenére is nyomathatják ezt a prostioldalt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.