A kormány fontosnak tartja, hogy a hazai kutatás-fejlesztési és innovációs rendszer átalakításakor az átmeneti időszakban is lehetővé tegye a Magyar Tudományos Akadémia zavartalan működését, hiszen alapelvünk, hogy értek nem veszhet el, mondta Palkovics László innovációs és technológia miniszter az MTA csütörtöki rendkívüli közgyűlése kapcsán tartott sajtótájékoztatón Budapesten.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Megmondta "célja, hogy lehetővé tegye a Magyar Tudományos Akadémia zavartalan működését", s ezért nem akarja, hogy az MTA a saját dolgaival foglalkozzon, zavarván a kormány feltétel nélküli imádását! =))
Nessy
Arra nem méltatja az MTA közgyűlését, hogy a odatolja azt a mérhetetlen "nagy képét", de kinyilatkoztat! Lehet, hogy még takarítónak is alkalmatlan lenne, mert lentről felfele kezdené mosni a lépcsőket!
tudode
Vajon Palkovicsnak a SZÜRKÉJE is olyan gyorsan működik, mint a beszédje, hiszen parlamenti GYORSÍRÓ legyen a talpán, aki képes lenne leírni az 1000/perc MONDAN-DÓJÁT!
kereső
A Magyar Tudományos Akadémia tagja ,nem megy el az MTA közgyűlésére. Mert az MTA csak akkor tud zavartalanul működni,ha nem a saját dolgaival foglakozik, hanem térdfőhajtással végrehajtja a kormány terveit. Mondj le a tagságról Palkovics. Már bebizonyitottad,hogy semmi keresni valód Széchenyi István és Arany János akadémiáján- méltatlanná váltál az "akadémikus" cimre.Nem egyedül.
szalai7777
---Itt találsz meztelen 18+ lányok a városodban_ : Huit.Re/Lanyok

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.