A Miniszterelnöki Kabinetiroda nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkára szerint a 2010 óta eltelt nyolc év gazdasági és társadalmi eredményei a kormányt igazolják, és ez biztos alapot ad a további politikai küzdelmekhez is.

Kovács Zoltán: a kormányt igazolják az elmúlt nyolc év eredményei

Kovács Zoltán a Figyelő csütörtöki számában megjelent interjúban azt mondta, a magyar kormány az elmúlt nyolc évben azokkal a kérdésekkel foglalkozott, amelyek

az ország és a magyar emberek jövője szempontjából fontosak, és a jövőről is határozott és erős víziója van.

Példaként említette, hogy a 2015-ös migrációs válság számos olyan kérdést vetett fel, amelyek Nyugat-Európában is égetően fontosak, de nincsenek megoldva. Ilyen kérdés Európa jövője, az uniós döntéshozatal mikéntje vagy a közéleti témáknál használható szavak és fogalmak, amelyekkel nyugaton nem akarnak foglalkozni.

Az illegális migráció megfékezésében azonban Magyarország az első volt, most pedig már számtalan ország követi a példáját, ami hihetetlen erőt ad

- fogalmazott az államtitkár.

Megjegyezte, mindezek alapján nem meglepő, hogy nagy és gyakran negatív figyelem irányul Magyarországra.

A kormány azonban magabiztosan áll a politikai küzdelemben, amelyhez biztos alapot ad az elmúlt nyolc év munkájának a teljesítménye

- jelentette ki Kovács Zoltán.

Arra a kérdésre, hogy miért kellett szétválasztani a kormányszóvivői és a nemzetközi kommunikációs feladatokat, azt válaszolta, hogy a következő időszakban különösen fontos lesz az új Európai Parlament és Bizottság összetétele, valamint az európai erőviszonyok átalakulása, a vitákban pedig az eddigieknél is nagyobb "össztűz zúdul" majd Magyarországra. Ez több figyelmet és energiát követel majd, ezért a kormány az államtitkári poszttal egy megerősített politikai mandátumot adott erre a feladatra – tette hozzá.

(MTI)

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Igazad van pribék. A kormányt igazolja az elmúlt nyóc év, hogy teljesen alkalmatlan az ország vezetésére.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
Melyiket?
Mert hogy nem a magyart, az biztos. A többi pedig hogy jön most ide?
Nessy
Az az érzésem, hogy egyik másik szómenésben szenvedő igehirdetőt otthon nem hagyják szóhoz jutni, ezért ha meglát egy mikrofont vagy újságírót, ellenállhatatlan kényszert érez a mesemondásra.
Nagyon kérem a Jézuskát, hozzon nekik mikrofonnak látszó tárgyat,hogy abba mondhassák egész nap a dajkameséiket! Lehetőleg mindenkitől távol, kutyát ne engedjenek a közelükbe, mert megvész szegény pára.
Nessy
@namihami: Migráció, harcba állás, öndicséret nélkül nincs szócséplés!
simmering73
Igazad van pribék. A kormányt igazolja az elmúlt nyóc év, hogy teljesen alkalmatlan az ország vezetésére.
Nessy
Arról nem beszél, hogy az elmúlt nyolcévben az oktatásban, egészségügyben, szociális ellátásban, kivándorlásban, szegénység növekedésében, és még lehetne sorolni, elért "eredmények" is a kormányt igazolják!
tudode
Ki tudja hanyadik a Kovi, aki összekukorékolta magának a BÁRSONY ÜLŐKÉT a "csuti" dedóvódájában, ASZONGYÁTOK AMIT én, akkor kaptok egy bársony izét, hanem nem LÖVÖK RÁTOK, mint a Sorosra, Simics-KÁRA, Lázár-KÁRA, mindenkire, mert NAPÓLEON ÉN leszek ha eszi a fene akkor is!
.
www.youtube.com/watch?v=12Iu02ckLIk
.
El kéne már húzni a NÓTÁJÁT ezeknek a VASTAGBŐRŰ szószátyároknak is!
Eladott Ország
Kovács Zoltán egy igen bátor ember. A szeme sem rebben a nyíltszíni hazugságok előadása közben, holott neki pontosan tudnia kell ,ha nem tudja, akkor hülye, ha tudja, akkor hazug. Más opció nincs. Bár a fidesznél ami esik az emelkedik, és ami csökken az nő.
Donnawasta
Szeretnéd megtalálni egy nő egy éjszakát? Látogatás a = = > www.3xDate.top
justhpeter
Kíváncsi ember is vagyok. Vajon van-e kocsma Magyarországon, ahol seggnyaló Kovács ezt a nyílt hazugságot meg merné ismételni ?
Eladott Ország
Tényleg oda kéne már baszni az asztalra és elzavarni ezt sok ingyenélő handabandázó tolvajt.
Rendes helyeken már régen kipofozták volna a kocsmából ezt a szarházit.Kovács elvtárs olyan, mint régen a Bélással működő wurlitzer. Bedobják az érmét, megnyomják a megfelelő gombot (migránsvaker, Soros hadova, jobban teljesít…), és már is üzembiztosan játssza az aktuális csasztuskát. Igaz, néha serceg meg a tű is ugrik olykor, de általában azért sikerül a penzumot teljesítenie.Annyi különbséggel hogy Kovács Wurlitzer Zoltán nem éri be bélásokkal. Milliókkal működik. Valamint ha akarjuk ha nem, ő csak nyomja az idióta szövegét. Itt lenne az ideje megszüntetni az "áramellátását" !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.