A törvényalkotási bizottság által szerda este benyújtott szöveg alapján már nem csak kollektív szerződés esetén lehet több túlóra.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Desischado
Ha nem fognak össze az emberek, akkor megcsinálják. Ezek csak az erőből értenek. Mocskos banda!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yoda69
Csak akkor fog meghatralni ha a szombati tuntesen kinn lesz 200 ezer ember. Egyebkent le sem szarja oket, semmibe veszi a magyarokat, rabszolgaknak tartja oket, akiket odalokhet a multiknak, akar ingyen munkara is.
gulyasgyula
@Yoda69: ...Erre a szombatra kíváncsi leszek ...
verőce21
Úgy tukmálják, "a munkáltató és a munkavállaló írásbeli megállapodása alapján” ez felemelhető 400 órára (a 250-ről) – akár van kollektív szerződés, akár nincs. Ezt "önként vállalt túlmunkának” nevezik.
Ezért fölöslegesnek látom kimenni tüntetni, mert:

Én nem hiszem, hogy a köztisztviselők ezt aláírják önként. Helyettesíteni, kirúgni úgysem fogják már őket egy átl. 18%-os létszámcsökkentés után, mert annyira kevés a képzett ügyintéző, (felvenni nem lehet, de nem is menne oda senki olyan kevés fizetésért és nem megbecsült, állandóan fenyegetett munkakörért), hogy már a "farok csóválja a kutyát". Vagyis egy alá nem írt "önkéntes vállalással" - következmények nélkül többet elérnek, mint egy ázós-fázós tüntetéssel.
Kookas
ne tüntessetek inkább egyhetes sztrájk!!
Desischado
Ha nem fognak össze az emberek, akkor megcsinálják. Ezek csak az erőből értenek. Mocskos banda!
Borsodi
@Desischado: Ezektől rosszabb emberek a világon nincsenek,akik a saját népüket is eladnák,el üldözik, ha nekik milliókat hoz.A pénz a pénz hatalom.
Mért nem ilyen ember a Magyar miniszter mint Damm Andrea? Mert Magyar, Nő aki tudja mi a család és a munka,legnagyobb hátránya értelmes.és nem Orbán katonája.
www.youtube.com/watch?v=8QMGt1Jyqy0

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.