Gulyás Gergely: A lisszaboni szerződés többnyire ésszerű kompromisszumokat tartalmazott a hatáskörmegvonás tekintetében. Magyarország szuverenitásáért folyik a küzdelem az Európai Unióval a migráció ügyében – jelentette ki a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten. Gulyás Gergely a Nemzetállam-jogállam? címmel megrendezett konferencián tartott előadásában úgy fogalmazott: az a küzdelem, amit az elmúlt években „mi a migráció ügyében folytattunk az egy szuverenitásért folytatott küzdelem”.

Forrás: hirtv.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
A helyzet fokozódik

Őfenesége egyre frusztráltabb és a pribékjei egyre elvetemültebbek

A legszembetűnőbb, az általános retardációjukat is meghaladó, Gulyás Gergely állapotromlása. Esetében valóban elmondható, hogy feltűnésekor az ember gyereke még akár azon is elmélázhatott, hogy mit keres Orbánék brancsában, s hogy ő lehet a ritka ellenpélda ezeknek a műveletlen paraszt-suttyóknak sem kell ilyen barmoknak lenni. Azonban eleinte lassabban, majd Lázár távozása után egyre gyorsuló tempóban elhatalmasodott rajta a kór, s már ott tart, hogy tényleg nem ura annak, amit enged kijönni a száján! =))
justhpeter
@RonaGyuri: A szervilizmus, a kóros megfelelési kényszer és a pénzéhség torzítja a személyiséget. Szerencsétlen Gulyásét is.
RonaGyuri
@justhpeter: tudom, de meg kell mondjam neked ez már egy emeltebb színt! =))
Madácsi Pali
És ezért szolgáltatjátok ki az országot Putyinnak. Fordítva vagytok összerakva. Az igazságot már nem tudnátok ilyen fapofával elmondani, mert a fideSSnél kényszeres a hazudozás.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.