Bayer Zsolt a kultúrharc poklában őrlődik: hülyékkel vonul Ady és a jövendő zsenijei ellen. És nem élvezi. Zsúfolásig telt a Polgárok Háza, ahol Bayer Zsolt és Szakács Árpád könyvét mutatták be. Pedig a kötetben semmi más nincs, mint a két szerző közelmúltban megjelent cikkei egymás után. Aki követi a politikát, az már olvasta őket, aki meg nem követi, annak ez nem lesz érdekes olvasmány.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Csak most vettem észre, hogy ezt senki sem tette be, most hogy az MÍ-ben olvastam a retórzíót:
Szembe-köpősdi

Sajnos még csak nem is trauma, mert a megszokott szégyenletes színvonaltalanság & mocskolódás

A párt központi napilapja keményen – szándéka szerint – visszavág TOWA „Tóta W.: Zsolti a vérzivatarban ” című cikkéért.
Hic & nunc csak egyetlen részt idézek, az is sok(k):
„Szembe köpte a Hvg oldalain a kulturált tömeget, amely a zsúfolt terem ajtaján kívül is érezte ennek a könyvnek a jelentőségét, mocsokkal kente be – persze csak a másból tájékozódni képtelen, mantráit habzsoló ballib olvasók számára – Szakács Árpádot, Bayer Zsoltot és Gajdics Ottót is.”! =))
Túl azon a gyönyörű szóvirágon, hogy a hvg olvasói (amellett, hogy ballibek) másból nem képesek tájékozódni, az sem piskóta, hogy TOWA szembe köpi … na itten kulminálódik a baj: a kulturált – még akkor is, ha ezalatt Szakács - Bayer és Gajdics –on kulturálódott szerencsétleneket érti. Bár hozzá kell tennem; nem biztos hogy ártana, mert ha és amennyiben esetleg letörölnék lenne rá némi esély, hogy a narancsos-köd is oszlik egy kicsit! =))
Nessy
Ezek szerint ez lenne a "jobboldali kultúra"? Egye fene, ha egy társaságnak ez kell, vegyék, egyék. De ne legyen kötelező.
Azért az ott jelen levők olvasták, látták ezeket "libsi műveket", vagy csak birálják azokat, ismeretlenűl, mert most ez a trendi?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.