Mi a szakszervezetek baja Kósa Lajos túlórát megduplázó törvényjavaslatával? Erről beszélgettünk a Vasas Szakszervezeti Szövetség elnökével.

(Forrás: Index)

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

m73
Dologtalan,tolvaj,senkiházi ez a kósa!Mit is várunk egy ilyen parazitától,aki évtizedek óta a dolgozó embereken élősködik.
tudode
Ezzel a közjogilag "is" érvénytelen TÖRVÉNYJAVASLATTAL az a gáz, hogy nem a SZAKÁGAZAT, hanem a "kupak" Jancsi kapta feladatul mindenféle SZAKÁGAZATI, érdekvédelmi egyeztetés nélkül!
.
"Kupak" bá' annyit ért ehhez a törvényjavaslathoz, mint HAT PÁR RENDŐRCSIZMA!
.
Isten, ill. a "csuti" átka az, hogy a VÉGREHAJTÓKNAK ilyen lököm, bököm jogszabályokat kell végrehajtaniuk!
1magyar
Csak 1 hónapot dolgozzon már a gyártósoron Kósa, megmutatná legalább milyen "egyszerű" ez- persze majd 3 év múlva kap érte szabadnapokat.
csipetke
Na,kósa meg a munkasor! Nem feltételezem,hogy ért bármiféle hasznos dologhoz.A csalás,a lopás,a könnyen szerzett pénz szakértője,teljesen véletlenül,mert nagyjából annyi esze van,amennyi a fejéből kilátszik.Az tetszett,ahogy a csengeri nővel lyukra futott.
ila51
@csipetke: nem lehet , hogy ezeket csak használják ? nem nézek ki belőlük annyi kósza észt , hogy ennyi gonoszságot kirakjanak
csipetke
@ila51: Dehogynem,orbán használja őket kesztyűsbábnak.
m73
Dologtalan,tolvaj,senkiházi ez a kósa!Mit is várunk egy ilyen parazitától,aki évtizedek óta a dolgozó embereken élősködik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok