A HVG egyik címlapjával példálózott csütörtökön a magyar kormányfő a Zsidó Világkongresszus elnökének írt levelében, sajátos érveit pedig átvette a hatalom médiagépezetének több lapja is. Tisztázni kívántuk a helyzetet, ezért a miniszterelnök sajtófőnökétől kértünk felvilágosítást. Válasz azonban már több mint egy napja nem érkezik. Szeretnénk, ha kérdéseinket olvasóink is megismernék.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sonikella
Szeretnéd megtalálni egy nő egy éjszakát? Látogatás a = = > www.3xDate.top
RonaGyuri
Ad HVG és az ő kérdései

A portál a személyes megtámadás jogán levelet írt Őfeneségének

Mint ismert ez a retardált dagadt törpe diplomatikus – ne már ha a Szájjártató tevékenységét nézzük fityesz-matyar értelmezésben ez a diplomácia – levélben ment neki a Zsidó Világkongresszus elnökének, aki a (tőle nem túl távoli) Figyelő egyik antiszemita kirohanását kérte számon, pontosabban annak eltűrését.
Egyik „meggyőző érvként”használta a HVG 2011/4. száma címlapját. A Dollárpapa című írást, ami Vajna vállalkozó és filmes mogulról szól.
Sajnos a hvg-s levél egy nagyon rossz olvasata a dolognak. Lévén azt próbálja ragozni, hogy nekik azt sem kellene tudniuk, hogy Vajna zsidó-e.
Ez valójában rokon a „de vannak zsidó barátai is” lenyűgöző érvelésnek. Egyébként a hvg-s címlap tényleg dehonesztáló, de Rajz János (nagyapai ágon zsidó volt) által játszott figura sohasem állította, hogy milliárdokat hozott volna az országba és nem is keresett vétlen szélhámosságával! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.