Reggel 6 óra és délután fél 3 között lezárják szombaton a Kossuth teret. 10 órától ott tüntetnének a szakszervezetek a „rabszolgatörvény” néven elhíresült törvényjavaslat ellen.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Csak nem megint védett személy közlekedik a Kossuth téren, mint a múltkor, amikor hajnali 3 órakor jutott eszébe ott kószálni, amikor tüntettek?
Ezt a gyáva bandát! Ha délután tüntetnének, akkor délután 14-22 óra között zárnák le? Tényleg, miért is kell lezárni az egész környéket? Ez a lengyel úr látott otthon különbeket is!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
justhpeter
Több tízezer emberrel szemben tehetetlenek. Ez a lezárás csupán Pinocset primitív akciója.
kereső
Nem kell gyújtogatni.Volt már kordonbontás a Kossuth téren? Volt.A rend őrei megértéssel és illő távolságból figyelték az eseményeket? Igen. A biróság mit mondott? " A cselekmény társadalmi veszélyessége kicsi".Akkor?
karma1
Gyavasagbol jeles. Ugyanezt a jatekot jatszottak el Szabo Gabor Tuareggel szeptember 8.-a es oktober 5.-e kozott: szinte minden nap jott valami "vedett" szemely - a vegen mar csak a mongol kecsketenyesztok ifjusagi klubjanak a noi tagozata elnoket vartak, de valojaban visszabujtak volna az anyjukba is - pedig csak 38 ember tuntetett ejjel-nappal egy honapon at a Kossuth ter sarkabol...

Nincs az a politikus, aki szombaton jonne "melozni", hiszen ezek meg a parlamenti ulesszak idejen se mennek be dolgozni, amire a fizetesuket kapjak, nem hogy szombaton...
Remelem, a tuntetok majd feltalaljak magukat...
1magyar
Tessenek kordont bontani, a fideszék is azt csinálták. Az bevett gyakorlat.
1magyar
@kereső: És ha ez a mostani bíróság mást mondana, akkor diktatúra van és azt meg kell dönteni.
solidedge
A lezárás ékes példája, hogy a kormány hatalma mennyire gyenge lábakon áll. Egy sima tüntetéstől ennyire rettegnek. Pedig itt nem a 2006-os csürhe akar gyújtogatni,rendőrt támadni. A Fideszt kétmillió lefizetett, megzsarolt, félrevezetett ember tartja életben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.