Reggel 6 óra és délután fél 3 között lezárják szombaton a Kossuth teret. 10 órától ott tüntetnének a szakszervezetek a „rabszolgatörvény” néven elhíresült törvényjavaslat ellen.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Csak nem megint védett személy közlekedik a Kossuth téren, mint a múltkor, amikor hajnali 3 órakor jutott eszébe ott kószálni, amikor tüntettek?
Ezt a gyáva bandát! Ha délután tüntetnének, akkor délután 14-22 óra között zárnák le? Tényleg, miért is kell lezárni az egész környéket? Ez a lengyel úr látott otthon különbeket is!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
Csak nem megint védett személy közlekedik a Kossuth téren, mint a múltkor, amikor hajnali 3 órakor jutott eszébe ott kószálni, amikor tüntettek?
Ezt a gyáva bandát! Ha délután tüntetnének, akkor délután 14-22 óra között zárnák le? Tényleg, miért is kell lezárni az egész környéket? Ez a lengyel úr látott otthon különbeket is!
cikicakk55
@Nessy: A mai modern test és arcfestészetben bár kit képesek kimaszkírozni. ha kell Trump,ha kell Putyin,ha kell,akkor egy rég elhunyt politikus,például Kádár Vonul végig.Ezek mindenre képesek,csak,hogy ki ne derüljön,hogy tényleg egy Giga felvonulás lesz. Én nem vagyok politikus,nem vagyok jós,nincsenek paranormális megérzéseim,de a szemem még jó.Vissza mentem a 2016-os hírekre( amit még nem tiltottak be),de még így is látszott,hogy a fiatalokat nem érdekelte, a középosztály próbálta,de kevesen voltak.A nyugdíjasokat meg akkor még meglehetett venni Böskével és egy kis prémiummal. Persze a szerencsétlen nyugdíjas,nem látta,hogy a 3 lakással arrébb lakó ezredes felesége a havi 300.000 ft Nyugdíj mellé,5x többet kapott mint Ő.Mi annak is tudunk örülni amit kapunk és ha mi is megélhetnénk a nyugdíjunkból nem érdekelne ki mennyit keres és kap.Én úgy veszem észre,hogy egyre vadabb és türelmetlen a nép. Az eddig különálló pártok kezdenek összefogni. Valami olyat kéne kitalálni,hogy az egész ország egyszerre vonuljon az utcára. Annyi rendőr és TEk-es nincs,hogy elosszák a városokra,A taxisok,teher fuvarozók letudnák zárni a városokból ki és bevezető utakat. A taxisok is bizonyították már egyszer.Tudom,hogy Budapest a Főváros,de egy igazi lázadáshoz kevés.Meg kell mutatni a kormánynak,hogy van mitől félniük. Csak is egységes országos megmozdulással lehetne tenni valami maradandót. Ehhez viszont talpra esett vezetők kellenek.
relatív
Kit érdekel, hogy ki, mikor zár le egy helyet, ha tüntetés van. Az elsődleges a megmozdulás ! Ha csak színházi előadásban sírjuk el magunkat, ahogy az szokott, és dolgavégezetlenül - minden megy ahogy korábban IS - szépen hazamennek az emberek, az egy más tészta, az a regnáló hatalom szerint zajlik. szép rendben...
RonaGyuri
2006-ban barátaik intenzív asszisztálásuk mellett felgyújtották a belvárost, mert a mocsok Gyurcsány rendőrei több tucat államfőt és magas-rangú vezetővel akart ünnepelni a Kossuth téren! =))
justhpeter
Több tízezer emberrel szemben tehetetlenek. Ez a lezárás csupán Pinocset primitív akciója.
kereső
Nem kell gyújtogatni.Volt már kordonbontás a Kossuth téren? Volt.A rend őrei megértéssel és illő távolságból figyelték az eseményeket? Igen. A biróság mit mondott? " A cselekmény társadalmi veszélyessége kicsi".Akkor?
karma1
Gyavasagbol jeles. Ugyanezt a jatekot jatszottak el Szabo Gabor Tuareggel szeptember 8.-a es oktober 5.-e kozott: szinte minden nap jott valami "vedett" szemely - a vegen mar csak a mongol kecsketenyesztok ifjusagi klubjanak a noi tagozata elnoket vartak, de valojaban visszabujtak volna az anyjukba is - pedig csak 38 ember tuntetett ejjel-nappal egy honapon at a Kossuth ter sarkabol...

Nincs az a politikus, aki szombaton jonne "melozni", hiszen ezek meg a parlamenti ulesszak idejen se mennek be dolgozni, amire a fizetesuket kapjak, nem hogy szombaton...
Remelem, a tuntetok majd feltalaljak magukat...
1magyar
Tessenek kordont bontani, a fideszék is azt csinálták. Az bevett gyakorlat.
1magyar
@kereső: És ha ez a mostani bíróság mást mondana, akkor diktatúra van és azt meg kell dönteni.
solidedge
A lezárás ékes példája, hogy a kormány hatalma mennyire gyenge lábakon áll. Egy sima tüntetéstől ennyire rettegnek. Pedig itt nem a 2006-os csürhe akar gyújtogatni,rendőrt támadni. A Fideszt kétmillió lefizetett, megzsarolt, félrevezetett ember tartja életben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.