A Fidesz volt frakcióvezetője és minisztere, az Európai Bizottság kultúráért, oktatásért, ifjúságért és sportért felelős biztosa, Navracsics Tibor úgy véli, a CEU ügye még nincs lezárva.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
a derék cenzor kiracizta így ide teszem be és írom a véleményemet, mert ehhez kapcsolódik:
hvg.hu/itthon/20181207_420_ezres_hatizsakkal_a_hatan_vasarol_Becsben_Orban_Rahel

Nos ez csupa rosszindulat Rasiék csupán segítettek a CEU-nak költözködni és első leánykának van stílusérzéke, tudja hogy a CEU értékes! =))
Grafix69
Navracsics az egyetlen normális gondolkodó ember volt a Fideszben , volt . Mára már ő is csak egy birka .Ráadásul a gerince is elment a picsába .
kereső
@Grafix69: Mikor volt az a "normális gondolkodás"? Mert navracsicsnak 2010 után elévülhetetlen "érdemei"vannak a NER létrejöttében. Nem sima politikus volt- hanem kormánytag,miniszterelnök helyettes.Ami meg a 2010 előtti tevékenységét illeti, a fidesz frakcióvezetőjeként magyon sokat tett azért, hogy a parlamenti munka ellehetetlenüljön, ráadásul tevékeny részese volt a karaktergyilkolásás ,mint politikai "harcmodor" elterjesztésében. Mindezt jogtudósként,az ELTE jogi tanszékének tanáraként.

Amióta biztos az Eu-ban, segitett hazugsággal megszerezni az EB hozzájárulását a TAO sport kedvezmény bevezetéséhez. Tevékenysége százmilliárdokba került már az országnak. "jó ,gondolkodó fideszes"- nincs olyan, nem volt olyan, nem lesz olyan.
RonaGyuri
@durbincs: mi van zakkant román akartál valamit mondani??? =))
Qqberci
@Grafix69: Navra azért pedálozik, hogy kinn maradhasson EU-tisztviselőként és nem kelljen hazajönnie Orbanisztánba...
Grafix69
@kereső: Lehet , de akkor is a legokosabb az összes közül
kereső
@Grafix69: Gerinc nélküli,aki tükör nélkül is képes szembeköpni önmagát,korpás hajjal.
Grafix69
@kereső: Én 2010 óta megvagyok lepődve rajt , először még azt gondoltam nem enged sok mindent amit a fajtársai akarnak , aztán rá kellett jönnöm , hogy inkább elsunnyog minthogy lenne valami tisztesség érzete.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.