A kormány hivatalos Facebook-oldalán megjelent videóban Hollik István kijelentette:"ez a kormány mindig is a munkahelyteremtés kormánya volt. Szemben a szocialistákkal, akik egymillió embert tettek munkanélkülivé, mi már közel 800 000 munkahelyet teremtettünk és folyamatosan emeljük a béreket" - tette hozzá. Hollik István szerint a kormány célja most is az, hogy aki többet akar dolgozni, és így többet akar keresni, az elől lebontsák a bürokratikus akadályokat. Ezért a kormány támogatja, hogy a dolgozók lehetőséget kapjanak az önként vállalt munkavégzésre, hogy így többet kereshessenek, de ehhez mindig szükség van a dolgozók beleegyezésére - tette hozzá.

Forrás: hirklikk.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
Figyelj, S*gglik! Dolgoztál már életedben? Egyszer kipróbálhatnád!...
Nessy
Látod Hollik! Igazat szóltál! "Önkéntes munka", amiért egyszer talán kapsz is jutalomként valami aprópénzt!
solidedge
A munkáltatónak ad lehetőséget a kényszerített munkavégzésre. Hiába foglalja magába a törvény az önkéntességet, ha nem vállalja a beosztott, akkor repül. Ezen felül lehetőséget ad az ingyenes munkavégzésre is, mert ha a munkáltató nem fizet azonnal és becsődöl, az alkalmazott futhat a pénze után.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.