Ahhoz, hogy egy ország jól működhessen, sokak tehetségére, lelkesedésére, eszére és bölcsességére, de mindenekelőtt elkötelezett és jól végzett munkájára van szükség – hangsúlyozta Kövér László csütörtökön a Szakmák Európa-bajnoksága magyar versenyzőinek és felkészítőinek adott fogadáson. Köszöntőjében a házelnök úgy fogalmazott, olyan munkára van szükség, amelyből a munkavállaló tisztességesen meg tud élni, amely hasznot hajt a munkaadónak, és végső soron az államnak. Az ország korszerűsíti a szakképzést, és ezzel régi adósság törlesztését kezdte meg. A házelnök szerint a munka becsülete a rendszerváltoztatás után sem anyagi értelemben, sem presztízs szempontjából nem állt helyre. A munka becsületét a gazdasági fejlődés fogja helyreállítani. Kövér László jelezte: a következő évek nagy kihívása annak a célnak az elérése, hogy 2030-ra Magyarország a legjobb öt európai ország közé tartozzon.

Forrás: orientpress.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
egy ország jól működhessen, sokak tehetségére, lelkesedésére, eszére és bölcsességére, de mindenekelőtt elkötelezett és jól végzett munkájára LENNE szükség!
De sajnos Laca csak ti vagytok, csak ti számítotok, akikről ezek egyike sem mondható el! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.