Elkezdett pénzt osztani a magyar kabinet. Lelkesen támogatja az Orbán-kormány a rászorulókat és a bajba jutottakat – feltéve, hogy nem hazánkfiai. Év végi pénzosztásba kezdett a kormány –csak éppen külföldre. A Magyar Közlönyből kiderül, több mint egymilliárd forint jut majd Irakba és Kongóba. A moszuli szír katolikus és szír ortodox érsekség projektjeit 643 millió forinttal, a Richárd Testvér Kongói Betegekért Alapítvány Mbuji Mayi városában található kórházának épület- és műszerfejlesztését 321 millióval támogatja a kormány. A kárpátaljai médiafejlesztési program a jövő évben 480 millió forintra számíthat a magyar költségvetésből, míg a Kárpát-medencei óvodafejlesztési program – a felépített intézmények fenntartása, fejlesztése, felszerelése, a pedagógusok képzése, táborok szervezése, védőnői hálózat kiépítése, szűrővizsgálatok szervezése – kilencmilliárd forintjába kerül a magyar adófizetőknek. És nemrég derült ki, hogy Mexikóban óriási összeggel járult hozzá a kabinet egy...

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Orbán valóban nem normális, mi a csudának dobáljuk oda a milliárdokat majdnem ismeretlen országokba?

Itthon pedig "dögöljenek meg" a betegek, a szegények, filléreskedjenek a középrétegek, mert más országnak adakozik ez az aljas ember!
papa.49
Az anyáddal éljél nemi életet te mocsok cigány, itthonra nem jut pénz, te meg szórod az ország pénzét, tetű !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.